Kaune siaučia ilgapirščiai: laimikyje ne tik „BMW“ detalės, bet ir kriptovaliutų kasimui skirta įranga | Kas vyksta Kaune

Kaune siaučia ilgapirščiai: laimikyje ne tik „BMW“ detalės, bet ir kriptovaliutų kasimui skirta įranga

R. Tenio ir DELFI nuotr. "Kas vyksta Kaune" montažas

Pastarosiomis dienomis Kauno miesto neapleidžia ilgapirščiai. Įžūlūs vagišiai nepasikuklina apšvarinti ne tik automobilius, tačiau braunasi ir į namų rūsius.

Policijos departamento duomenimis, vasario 12 dieną apie 9 val. Kaune, Vandžiogalos gatvėje, pastebėta, kad iš automobilio „VW Passat“ buvo pavogtas multimedijos įrenginys ir akiniai nuo saulės. Padaryta 390 eurų žala.

Tą pačią dieną, kiek vėliau, apie 11.15 val. Kaune, Vaidoto g., pastebėta, kad iš rūsyje esančio neužrakinto sandėliuko pavogta įranga, skirta kriptovaliutos kasimui. Padaryta 6500 eurų žala.

Vagišiai neaplenkė ir Kauno rajono. Policijos departamento duomenimis, laikotarpiu nuo vasario 11 d. 19 val. iki vasario 12 d. 5.45 val. Kauno r., Užliedžių sen., Giraitės k., iš neužrakinto automobilio „Peugeot 508“ pavogta piniginė su įvairiais dokumentais. Padaryta 180 eurų žala.

Taip pat vasario 12 d. apie 3.20 val. Kauno r., Raudondvario sen., Didvyrių k., išdaužus automobilio „BMW“ durų stiklą, pavogtas automobilio daugiafunkcinis vairas. Padaryta žala tikslinama.

Identiška „BMW“ vairo vagystė įvykdyta ir šiąnakt, tik šį kartą ilgapirščiai grįžo atgal į Kauno miestą. Policijos pareigūnai praneša, kad vasario 13 d. apie 3.10 val. Kaune, Kalnų g., pastebėta, jog išdaužus automobilio „BMW“ durų stiklą, pavogtas automobilio vairas. Padaryta žala tikslinama.

Vagysčių aplinkybės tiriamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA