Byra dar viena santuoka: apie skyrybas prabilo I. Zasimauskaitė | Kas vyksta Kaune

Byra dar viena santuoka: apie skyrybas prabilo I. Zasimauskaitė

delfi.lt 2020/02/12 18:38
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Žinoma dainininkė Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė nusprendė oficialiai išsiskirti su vyru Mariumi Kiltinavičiumi. Nors pora jau kuris laikas negyvena kartu, šiam žingsniui juodu ryžosi ne iš karto.

Šią žinią dainininkė patvirtino ir naujienų portalui „Delfi“. Dar prieš didžiąsias metų šventes redakcijoje besilankiusi atlikėja užsiminė, jog jos santuoką ištiko krizė ir kurį laiką su Mariumi stengsis pabūti atskirai bei išspręsti sunkumus. „Vis dar išgyvename krizę”, – tuomet sakė Ieva.

Pasiteiravus, galbūt ji ir Marius šiuo metu lankosi porų terapijoje arba kitokiais būdais bando likti kartu, dainininkė atsakė, kad kol kas jie vienas kitam skyrė erdvės.

„Dabar tiesiog reikia pabūti atskirai”, – pridūrė ji.

Tai, kad I. Zasimauskaitės santuoką ištiko krizė buvo kalbama gana ilgą laiką, tačiau anksčiau „Delfi“ susisiekus su dainininke, ši šia tema kalbėti vengdavo. Nepaisant to, dainininkė savo kasdienybėje palikdavo užuominas, kad jos ir Mariaus santuokoje nėra viskas gerai. Neseniai instagrame Ieva dalijosi abstrakčiomis mintimis apie savo ir kitų žmonių santykius.

Ievai tapus nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos vedėja Marius ją palaikė ir užkulisiuose bei iš Kauno atvažiuodavo į pirmuosius filmavimus. Tuomet jie palaikė draugiškus ir šiltus santykius, tačiau savo santykių statuso nekomentavo.

„Mes bendraujame. Atvažiavome kartu. Jis mane visada palaikė, palaiko ir palaikys – aš tą tikrai žinau. Juk apie tai ir yra meilė. Sakoma, kad meilė niekada nesibaigia. Nepaisant to, mūsų santykiai dabar yra neapibrėžti. Mes kartu irgi šiek tiek sutrikę – tai kaip mes dabar bendraujame? Mes tiesiog dabar esame tokiame etape”, – tada užkulisiuose kalbinama sakė I. Zasimauskaitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA