Netoli Sukilėlių prospekto užsiliepsnojus automobiliui, vairuotojas dėjo į kojas | Kas vyksta Kaune

Netoli Sukilėlių prospekto užsiliepsnojus automobiliui, vairuotojas dėjo į kojas

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Vėlų penktadienio vakarą kiek mįslinga nelaimė įvyko netoli Kauno klinikų, anapus Sukilėlių prospekto. Pavojingai manevravus, o tada užsidegus automobiliui „Mercedes-Benz“, šio vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos.

Kaip socialiniame tinkle penktadienį, po 22 val., pasidalijo kauniečiai, gesinti atvira liepsna degančio automobilio ugniagesiai skubėjo į Nočios gatvę, čia atvažiavo ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

„Kauno dienai“ nelaimės liudininkas pasakojo, kad iš Sukilėlių prospekto į siauras nuosavų namų gatveles įsukęs „Mercedes-Benz“ važiavo kliudydamas šaligatvių bortelius, o vėliau sustojo ir užsidegė. Spėjama, kad sprukęs vairuotojas galėjo būti neblaivus.

Policijos duomenimis, pranešimas apie įvykį Nočios gatvėje gautas 22.27 val. Nors priekinę automobilio dalį suniokojęs gaisras greitai likviduotas, „Mercedes-Benz“ vairuotojo nelaimės vietoje pareigūnai nerado.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad incidentas tiriamas, pašnekovas negalėjo pasakyti, ar nustatytas transporto priemonę vairavęs asmuo.

Pirminiais duomenimis, žmonės gaisro metu nenukentėjo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA