E. Kručinskienės vyras: mano žmona nutraukia visus ryšius su N. Puteikio partija | Kas vyksta Kaune

E. Kručinskienės vyras: mano žmona nutraukia visus ryšius su N. Puteikio partija

DELFI nuotr.

Panašu, kad vaikų atėmimo dramą išgyvenusios kaunietės Eglės Kručinskienės politinė karjera Lietuvos centro partijoje „Gerovės Lietuva“ baigėsi vos tik prasidėjusi. Apie tai, kad E. Kručinskienė nebepasitiki Naglio Puteikio vadovaujama partija, taip pat ir Rūta Janutiene bei Kristupu Krivicku, socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė jos sutuoktinis.

„Aistroms nurimus Rūta Janutienė ir kompanija be „triukšmo ir dulkių“ išlydi savo favorite pro užpakalines duris atlikinėti atgailos darbų ir daryti gerus darbus, kad vėl atgautų savo „geradarių“ pasitikėjimą. Gerbiami ponai, jūsų dabartinis poelgis blogesnis už pirmą“, – „Facebook“ paskyroje rašė E. Kručinckienės sutuoktinis Gintaras Kručinskas.

„Aš, Eglė Kručinskienė, su Centro partija į Seimo rinkimus nekandidatuoju. Nepasitikiu šiais žmonėmis, kurie mane pakvietė“, – rašoma G. Kručinsko socialinio tinklo paskyroje.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad visai neseniai, viešojoje erdvėje, buvo garsiai aptartas E. Kručinskienės interviu, kuriame ji sakė, kad Seimo nario atlyginimas jos šeimai būtų ryškus indėlis į gerovę, tačiau labiausiai Seime ji nori atsidurti ne dėl pinigų, o dėl noro atstovauti tokius pačius kaip ji. Taip pat garsiajame interviu kaunietė prasitarė ir apie naujus mokesčius neištikimiems vyrams.

Šią savaitę R. Janutienė socialiniame tinkle „Facebook“ rašė, kad E. Kručinskienė tikrai nedalyvaus Seimo rinkimuose su Centro partija.

„Mieli bendraminčiai, aistroms aprimus laikas sudėti taškus. Suprantu, kad ponia Kručinskienė įžeidė visų sunkiai dirbančių žmonių jausmus savo neatsakingais samprotavimais. Patikinu jus, kad Eglė nebus nei pirmas, nei dešimtas, nei 70 numeris.

Politinė karjera yra ne paskyrimas, o žmonių pasitikėjimas. Poniai Eglei reikės labai labai ir ilgai stengtis, kad jį susigrąžintų. Jos „atėjimas valdyti Lietuvos” – išgalvota, primesta problema“, – apie garsiai aptarinėtą E. Kručinskienės interviu rašė Centro partijos atstovė R. Janutienė.

„Eglė yra eilinė Kauno skyriaus narė ir jai, pirma, reikia pelnyti pripažinimą nesavanaudišku darbu. Mes nesame su ja bendraminčiai požiūryje į bendro gėrio kūrimą. Ji prišnekėjo niekų. Ir kiekvienas turi atsakyti už savo žodžius ir veiksmus pats. Mes jai tiesiog suteiksime antrą šansą pasitaisyti, nuo pirmo žemiausio laiptelio.

Ji turės labai labai pasistengti pati, norėdama išsaugoti jai sunkiu metu padėjusių žmonių pasitikėjimą. Atsiprašome visų, kurių jausmai buvo įžeisti neatsakingų Eglės Kručinskienės kalbų apie darbą, išsilavinimo ir asmeninių pastangų kuriant bendrą gėrį svarbą“, – rašė R. Janutienė.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad kaunietė E. Kručinskienė išgarsėjo, kai šeimos mažamečiai vaikai atsidūrė laikinoje globoje. Vaiko teisių specialistų duomenimis, vaikai iš šeimos buvo paimti dėl ilgalaikių auklėjimo ir drausminių metodų, atitinkančių smurto požymius. Tačiau Kauno apygardos teismas E. Kručinskienę galiausiai išteisino smurto prieš vaiką byloje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA