Šonaslydžio gebėjimus Kaune parodęs „BMW“ vairuotojas toliau renka baudas | Kas vyksta Kaune

Šonaslydžio gebėjimus Kaune parodęs „BMW“ vairuotojas toliau renka baudas

Kauno apskr. VPK informacija / Stop kadras

Vairavimo „gebėjimus“ nusprendusiam parodyti „BMW“ vairuotojui vieną kartą jau nepasisekė – už chuliganišką vairavimą pareigūnai skyrė tiek piniginę baudą, tiek ir teisės vairuoti atėmimą.

Tačiau iš buvusio poelgio nepasimokė – vos prieš keletą dienų 24 metų vyrui vėl buvo skirta bauda. Tiesa, ši jau siekė beveik 1000 eurų.

Kaip rašoma Kauno apskr. VPK pranešime spaudai, vasario 5 dieną vyrui buvo skirta piniginė bauda už tai, kad negerbdamas kitų eismo dalyvių ir sukeldamas pavojingą situaciją kelyje, chuliganiškai vairavo automobilį „BMW 318“.

Sausio 22 dienos vidurdienį, apie 11.55 val., Kaune, Islandijos plente esančio prekybos centro vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo tokį jauno vyro „pasivažinėjimą“.

Laimei, neįvyko joks skaudus eismo įvykis, nors reali grėsmė tam buvo. Lyg negana to, neturintis teisės vairuoti vyras, demonstratyviai įvažiavęs į degalinės teritoriją savo automobilį paliko ne kur kitur, o ties ryškiai geltona ištisine linija, draudžiančia tai daryti.

Pareigūnai primena, kad pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 420 str. 2 d. už pavojingą ir chuliganišką vairavimą gresia bauda iki 1000 eurų ir teisės vairuoti atėmimas iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA