Kauno gatves ir tiltus nudažė šimtai trispalvių | Kas vyksta Kaune

Kauno gatves ir tiltus nudažė šimtai trispalvių

R. Tenio nuotr.

Besiruošiant valstybinėms šventėms, Ketvirtadienį Laisvės alėjos apšvietimo atramas nugulė šventinė atributika – čia nukabintos kalėdines dekoracijos, o jų vietoje išskleistos trispalvės.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo Kauno miesto savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Nomeda Prevelienė, vėliavos formos dekoracijomis Kauno miestas jau buvo puoštas ir pernai.

Praėjusiais metais trispalvėmis buvo padabinti didieji Kauno miesto tiltai – M. K. Čiurlionio, P. Vileišio, Varnių, Panemunės taip pat ir K. Donelaičio gatvė.

Šiais metais puošiami ne tik minėti tiltai, bet papildomai ir naujai atsidariusi Laisvės alėja. N. Prevelienės teigimu, šiemet valstybinių švenčių metu Kauno miestą puoš beveik 300 trispalvių. Pagrindinė pėsčiųjų gatvė ir kitos miesto erdvės bus padabintos iki Kovo 11-osios dienos.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad minint Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, Kaune bus gausybė renginių. Vasario 15 dieną 19 valandą „Žalgirio“ arenoje vyks pagrindinis šventinis koncertas – „Aš – dalis tavęs!“. Taip pat renginiai vyks ir Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje bei Istorinės Prezidentūros sodelyje.

Kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami vasario 16-ąją į šventinius renginius vykti viešuoju transportu, mat tądien miesto autobusai ir troleibusai tradiciškai keleivius veš nemokamai.

Vasario 16-osios renginių programą Kaune galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA