Kauniečių mylima studija „Grožio loftas“ švenčia 5-ąjį gimtadienį | Kas vyksta Kaune

Kauniečių mylima studija „Grožio loftas“ švenčia 5-ąjį gimtadienį

D. Merkšaičio nuotr.

Sekmadienio vakarą stilingai pasipuošę kauniečiai rinkosi Žaliakalnyje – P. Kalpoko gatvėje įsikūrusioje studijoje „Grožio loftas“. 5-ąjį gimtadienį minintis, tituluotos šalies plaukų meistrės Kristinos Gorodeckienės įkurtas ir vadovaujamas salonas klientams surengė padėkos vakarą, kuriame netrūko juoko, šiltų emocijų, muzikos bei grožio tendencijų. Vakaro akcentu tapo žinomo Lietuvos dizainerio dr. Kęstučio Lekecko paskaita apie tvarios mados reikšmę ir principus.

„Aš ir visa „Grožio loftas“ komanda norime nuoširdžiai padėkoti už tai, kad kartu su mumis esate jau 5 metus. Čia, antruosiuose mūsų namuose, puoselėjame vertybes ir dvasią, stengiamės dirbti taip, kad maloniai jaustųsi kiekvienas, mus aplankantis.

Kartu, stengiamės tobulėti, nuolat kelti kvalifikaciją, garsinti Lietuvos vardą pasaulyje, tad visada smagu sulaukti jūsų šypsenų, padėkos žodžių ir gerų emocijų. Mums tai reiškia nepaprastai daug“, – sakė tituluota šalies plaukų meistrė, „Grožio loftas“ įkūrėja ir vadovė Kristina Gorodeckienė.

Dėkodama renginyje susirinkusiems klientams ir partneriams, grožio studijos savininkė atviravo, jog gimtadienio šventei datą pasirinko neatsitiktinai.

„Grožio loftas“ gimtadienio akimirkos / D. Merkšaičio nuotr.

„Tikiu skaičių simbolikos svarba, tad ir datą padėkos vakarui pasirinkome neatsitiktinai. Susumavus šių metų vasario 2-osios skaitmenis – 2020 02 02 – gausime 8. Šis skaičius dominuoja tiek mano gimimo, tiek „Grožio lofto“ gyvavimo simbolikoje.

Pavertus 8 atpažinsime begalybės simbolį, kuris apibrėžia mūsų teikiamų paslaugų platumą. Atitinkamai, šį motyvą galite matyti ir mūsų studijos logotipe“, – padėkos vakaro organizavimo subtilybes išdavė K. Gorodeckienė.

Į renginį atvykusius svečius pasitiko ir šventinę nuotaiką saksofonu bei išskirtiniu balsu kūrė studijos įkūrėjos dvylikametis sūnus Kristijonas Gorodeckis, instrumentą pūtęs su savo mokytoju Kasparu Bagdonu. Vakaro programą vedė televizijos ir teatro aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulienė.

Kristijonas Gorodeckis groja saksofonu / D. Merkšaičio nuotr.

Originaliais kokteiliais svečius vaišino nuolatinis studijos klientas Arnoldas Jančenka. Tuo tarpu ilgametis studijos įkūrėjos bičiulis, dizaineris dr. Kęstutis Lekeckas renginio svečiams skaitė paskaitą „Lėtoji mada“, kurios metu aptarė tvarios mados svarbą, tendencijas ir principus.

Pristatydama dizainerį, K. Gorodeckienė išdavė, jog jo darbus studijos klientai gali matyti kasdien. Būtent jis kūrė stiliaus tendencijas atspindinčias „Grožio loftas“ meistrių darbo aprangas.

Tituluotos studijos meistrės ir naujausi darbo metodai

„Visada stengiamės būti pirmi savo klientams pristatantys naujausias, moderniausias, tačiau kartu ir saugiausias grožio pasaulio tendencijas. Nuolat semiamės žinių ir praktinių įgūdžių seminaruose bei mokymuose, dalyvaujame tarptautiniuose konkursuose – tiek Lietuvoje, tiek už jo ribų“, – sako K. Gorodeckienė.

Plaukų meistrė, studijos įkūrėja ir vadovė K. Gorodeckienė yra nuolatinė grožio konkursų dalyvė ir teisėja. Prieš kelerius metus meistrė buvo tituluota Europos čempione Austrijos sostinėje Vienoje vykusiame Europos kirpėjų ir grožio meistrų čempionate (orig. „OMC European Championship“).

Taip pat K. Gorodeckienė yra pelniusi ne vieną prizinę vietą tarptautiniuose „Grand Prix“ turnyruose, o šiandien teisėjauja Lietuvoje rengiamuose konkursuose, atestuoja tarptautinių čempionatų teisėjus.

Už nuopelnus garsinant šalies vardą pasaulyje, „Grožio loftas“ įkūrėja ir vadovė buvo pagerbta Lietuvos Respublikos Seimo bei Europos Sąjungos parlamentaro Juozo Oleko padėkos raštais.

„Grožio loftas“ 5-asis gimtadienis / D. Merkšaičio nuotr.

„Studijoje atliekame platų spektrą grožio, gydomųjų ir SPA procedūrų. Klientams siūlome kasdienines plaukų šukavimo, kirpimo, dažymo, rankų ir kojų priežiūros paslaugas. Taip pat įvaizdžio konsultacijas, ilgalaikio grožio, veido gydomąsias ir SPA procedūras, kūno bei veido masažus, šveitimus ir įvyniojimus, ilgalaikį kūno plaukelių šalinimą-fotoepiliaciją aparatu „Aura“, – sako plaukų meistrė.

Šiandien „Grožio loftas“ komandą sudaro 13 profesionalių grožio specialisčių, teikiančių dešimtis moderniausius ir saugiausius darbo metodus atitinkančių procedūrų.

Dėl šių priežasčių, įkūrėjos teigimu, studijoje, adresu P. Kalpoko g. 1, apsilankę svečiai visada sulauks išsamios, profesionalios ir malonios konsultacijos jiems aktualiais grožio bei įvaizdžio klausimais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA