Sekmadienio rytą gamtoje vaikštinėjantys kauniečiai užfiksavo neįprastą vaizdą (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Sekmadienio rytą gamtoje vaikštinėjantys kauniečiai užfiksavo neįprastą vaizdą (papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Sekmadienio rytą socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo plisti internautų užfiksuotos nuotraukos, kuriose matyti Nemuno ir Nevėžio santakoje įklimpęs automobilis.

„Kas pametėt automobilį?“, – šmaikštavo nuotraukomis „Facebook“ grupėje pasidalinusi moteris.

Užfiksuotose nuotraukose matyti, kad tarp Kauno miesto ir Raudondvario esančioje Nemuno ir Nevėžio santakoje molyje įklimpęs automobilis neturėjo jokių šansų pajudėti iš vietos.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Akyliausieji komentatoriai pradėjo spėlioti kaip automobilis galėjo pakliūti į dviejų upių santaką. „Gi privažiavimas ten užtvertas“, – komentavo vyras.

Šmaikštesni komentatoriai nelaimę prilygino Dakaro raliui ir spėliojo, kad įklimpusį lengvąjį automobilį santakoje galėjo palikti žvejys.

Kraštovaizdžio draustinis itin mėgstamas žvejų. Tačiau Aplinkos Ministerijos Kauno regiono aplinkos apsaugos departamento duomenimis, žvejoti Nemuno – Nevėžio santakos kraštovaizdžio draustinyje, Nemuno-Nevėžio santakoje, galima laikantis visų Mėgėjų žvejybos vidaus vandenyse taisyklių reikalavimų.

Į draustinio teritoriją įvažiuoti galima, o automobilį ant bendro naudojimo kelio reikia pastatyti taip, kad netrukdytų kitiems eismo dalyviams.

Kelias suprantamas kaip inžinerinis statinys, pažymėtas atitinkamuose planuose. Išvažinėta pieva nėra kelias.

Į saugomą teritoriją, šiuo atveju Nemuno-Nevėžio santaka, draudžiama įvažiuoti ne keliu ir automobilį statyti ne tam skirtoje vietoje, ant žalios vejos ar per arti vandens telkinio, o už šių aplinkosauginių reikalavimų nepaisymą gresia bauda nuo 26 iki 144 eurų.

Papildyta 11.15 val.

Pamatę neįprastus vaizdus, „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pradėjo dalytis daugiabučio kieme užfiksuotomis nuotraukomis.

Skaitytojo nuotr. /„Kas vyksta Kaune“ montažas

Pasak skaitytojo, viduryje žalios vejos įklimpęs automobilis puikuojasi ir dabar, Pramonės prospekte, ties 36-uoju numeriu pažymėtu daugiabučiu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA