Kauniečiams nepraslydo pro akis skaičių derinys 2020.02.02 datoje | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams nepraslydo pro akis skaičių derinys 2020.02.02 datoje

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Šiandienos data žymi ypatingą skaičių seką. Tokių skaičių derinių datose pasitaiko, bet ne taip jau ir dažnai. Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi ezoterika besidominti kaunietė, tvirtindama, kad 2020-ųjų metų vasario 2-oji diena – tikra retenybė. Moters teigimu, šiandien verta pasinaudoti skaičių magija ir pakeisti gyvenimą į gerąją pusę.

„Šiandien suteikiamas šansas visoms moterims pasiruošti lemtingiems pokyčiams. Vasario 2-oji užpildyta Jupiterio energija, tokios dienos istorijoje dar niekada nebuvo“, – tvirtino moteris.

Esą ši diena pakankamai stipri vyriškajai lyčiai, bet būtent moterims bus duota galimybė kurti stebuklus. Ezoterika besidominti kaunietė ragina moteris pasinaudoti momentu ir praleisti dieną teisingai.

„Netgi jeigu dabar jus žlugdo apatija, jėgų nuosmukis, greitai viskas pasikeis. Nebijokite permainų, ženkite į šią datą su džiaugsmu ir noru“, – pasakojo moteris.

Kaunietės teigimu, šiandien pasaulis pradeda judėti ten, kur nori moteris. Moteris tvirtai įsitikinusi, kad vyriškoji energija karaliavo per daug ilgai, dabar viskas pradėjo keistis moteriškosios energijos naudai.

„Žinoma, tai sąlyginė samprata, bet tai, kad pasaulį valdys minkštumas, būtis, pusiausvyra – nenuginčijama. Kovų ir varžybų laikas traukiasi į praeitį“, – apie savo įsitikinimus dėstė moteris.

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pasiteiravus kaip teisingai praleisti šią dieną ir ką būtinai reikėtų padaryti, moteris atviravo: „Galvoti norus, svajoti, vizualizuoti ir detalizuoti“.

„Reikėtų pasinerti į pojūčius, pajausti pasitenkinimą dėl jų. Būtinai atleisti skriaudėjams, paleisti žmones, kurie nori išeiti. Dabar jums nereikia nieko, kas nereikalinga. Save statykite į centrą – nėra daugiau nieko svarbesnio. Pasakykite: aš atleidžiu visiems ir sau. Ir iš savo gyvenimo paleidžiu visą negatyvą. Tegu mano svajonė išsipildo. Būkite nuoširdūs, tikėkite savo žodžiais ir savimi“, – patarimus dalijo kaunietė.

Pasak moters, šią dieną jokiu būdu negalima pasiduoti pavydui, barniams, konkurencijai, lenktyniauti. Kaunietė ragina padėti ir palaikyti aplinkinius, kurti ir spinduliuoti gėrį. „Jeigu tai yra virš jūsų galimybių ribų – išeikite, venkite, nesikiškite. 2020.02.02 gali tapti atspirties tašku jūsų gyvenime, praleiskite šią dieną teisingai“.

Pasak numerologų, 2020.02.02 – iš tiesų ypatinga data, kurioje susijungia vienodas nulių ir dvejetų kiekis, kuriantis neįprastą energetinę kombinaciją.

Nulis numerologijoje – tai visuma ir neribotas potencialas. Dvejetas – tai harmonija, pusiausvyra ir teisingumas, valdomas Mėnulio. Keturi dvejetai šioje datoje pažymi sustiprėjusią moterišką energiją.

Numerologai įsitikinę, jog 2020 02 02 – tai pats puikiausias laikas pradėti veikti politikams, tarnautojams – visiems, kurie dirba dėl kitų. Taip pat puiku įteisinti santykius, prisipažinti apie jų tikrumą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA