Kauno pareigūnų reidas: už vairo neblaivus net ir pradedantysis vairuotojas | Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnų reidas: už vairo neblaivus net ir pradedantysis vairuotojas

Kauno apskr. VPK nuotr.

Vakar, vasario 1 dieną, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai vykdė priemones Kauno mieste ir rajone bei Jonavos rajone, kurių metu tikrino, ar vairuotojai yra sąmoningi, nevairuoja vartoję alkoholio ir laikosi Kelių eismo taisyklių.

[galerija kiek=”4″]

Kaip rašoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime spaudai, ryte Kauno mieste bei rajone daugiau nei 500 vairuotojų buvo patikrintas blaivumas.

Nustatyti 5 vairuotojai, kurie sėdo vairuoti transporto priemones vartoję alkoholio. Visiems nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0.87 prom., 0.42 prom., 0.63 prom., 0.54 prom. ir 0.27prom. pradedančiajam vairuotojui. Dar trys vairuotojai taip pat buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos leistinos normos.

Jonavos rajone pareigūnai patikrino beveik 100 transporto priemonių bei jų vairuotojų. Neblaivių vairuotojų nustatyta nebuvo. Nors vienas vairuotojas buvo vartojęs alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos leistinos normos.

Pareigūnai nustatė kitus pažeidimus – 1 vairuotojas vairavo transporto priemonę, nors neturi teisės vairuoti transporto priemones, kitas sėdo vairuoti transporto priemonę, kuri neįregistruota ir neapdrausta privalomuoju draudimu, dar vienas vairuotojas vairavo transporto priemonę, nepaženklintą nurodomuoju ženklu, jog yra pradedantysis vairuotojas.

Šiandien pareigūnai toliau vykdo įvairias priemones visoje Kauno apskrityje.

Policijos pareigūnai primena, jog tokios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau, o vairuotojai raginami kelyje laikytis Kelių eismo taisyklių vardan savo ir kitų eismo dalyvių saugumo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA