Kaune vykusių M.A.M.A. apdovanojimų metu padavėją pabučiavęs V. Bareikis suskubo teisintis | Kas vyksta Kaune

Kaune vykusių M.A.M.A. apdovanojimų metu padavėją pabučiavęs V. Bareikis suskubo teisintis

Kas vyksta Kaune, DELFI 2020/02/01 19:28
DELFI montažas

Į Kauną penktadienio vakarą sugrįžę muzikiniai apdovanojimai M.A.M.A neapsiėjo be provokacijų. Kauno „Žalgirio“ arenoje į sceną skubėdamas atsiimti savo apdovanojimo dainininkas Vidas Bareikis pagriebė pro šalį einančią padavėją ir ją pabučiavo į lūpas.

Šį dainininko gestą pastebėjo ir komentatoriai, kurie socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo diskutuoti, ar toks elgesys buvo tinkamas.

Socialinio tinklo „Instagram“ publikuotoje istorijoje buvo matyti, kad apdovanojimuose padavėja dirbusi mergina ėjo pro šalį ir ją netikėtai pagriebė bei pabučiavo atlikėjas.

Internautai pastebėjo, kad filmuotoje medžiagoje merginos veidas neatrodo džiugus. Ji atrodė gerokai sutrikusi, tačiau ką nors padaryti negalėjo, nes rankose nešė maisto pilnas lėkštes. Euforijos apimtas dainininkas vieną jų ir paėmė bei nubėgo į sceną, kur atsiėmė apdovanojimą.

Daugeliai užkliuvo ir tai, kad M.A.M.A apdovanojimuose buvę svečiai tai įvertino kaip juokingą ir pagyrų vertą gestą. „Čia yra seksualinis priekabiavimas prieš savo darbą dirbančią padavėją, kuris aplinkinius prajuokino ir sužavėjo“, – rašė komentatorė.

„Jam moralės normos negalioja?“, – piktinosi kitas komentavęs žmogus.

Tačiau atsirado ir nemažai atlikėją palaikančių gerbėjų. „Aš norėčiau jos vietoj pabūti“, – komentavo viena iš jų.

„Labai graži emocija ir jos išraiška“, – antrino dar viena V. Bareikio gerbėja.

Vis tik po nemalonaus incidento Metų atlikėjas suskubo atsiprašinėti savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Vakar eidamas atsiimti apdovanojimo pribėgau prie tuo metu ant raudonojo kilimo buvusios aptarnaujančio personalo darbuotojos ir tikrai šiais veiksmais nenorėjau įžeisti ar kaip kitaip pažeminti savo darbą dirbančios moters“, – rašė V. Bareikis.

„Labai atsiprašau, kad nesusitvardžiau išgirdęs netikėtą žinią apie laimėjimą. Šitas mano poelgis buvo spontaniškas ir neapgalvotas, labai gailiuosi, nes galbūt įžeidžiau žmogų. Tikrai gerbiu visus ir savo sceniniais veiksmais nesiekiu įžeisti, pažeminti ar kaip kitaip skaudinti žmones. Noriu asmeniškai atsiprašyti“, – teigė atlikėjas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad penktadienio vakarą Kaune vykusių apdovanojimų metu buvo išdalinta 14 statulėlių geriausiems kūrėjams ir atlikėjams. V. Bareikis tapo Metų atlikėju. Taip pat kartu su grupe „8 kambarys“ už dainą „Ežero dugne“ pelnė Metų dainos apdovanojimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA