Pareigūnai ieško įvykio liudininkų: perėjoje partrenktas pėsčiasis | Kas vyksta Kaune

Pareigūnai ieško įvykio liudininkų: perėjoje partrenktas pėsčiasis

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Penktadienį Savanorių pr. ir Utenos g. sankirtoje partrenktas pėsčiasis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą, siekdami nustatyti iš eismo įvykio pasišalinusią automobilio vairuotoją ir prašo gyventojų pagalbos.

Sausio 24 d. apie 17.30 val. Kaune, Savanorių pr. ir Utenos g. sankirtoje, moters vairuotas nenustatytas markės automobilis kliudė pėsčiąjį (gim. 1998 m.). Nenustatytos markės automobilis pasišalino iš eismo įvykio, pareigūnai atlieka ikiteisminio tyrimo veiksmus.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti gyventojus, mačiusius šį eismo įvykį, ar vairuotojus su vaizdo registratoriais panašiu metu važiavus pro minėtą vietą, ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, kreiptis telefonu (8 700) 64474, (8 700) 64491 (visą parą), (8 686) 66192, arba el. paštu antanas.dirvelis@policija.lt. Vaizdo registratorių medžiagą taip pat galite atvežti į Chemijos g. 4B, Kaunas (213 kab.).

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 str. 1 d., už kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimą, dėl kurio įvyko eismo įvykis ir buvo sutrikdyta kito žmogaus sveikata. Už tai numatoma bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA