„Šešios trim“ kauniečius kviečia į nemokamas treniruotes, po kurių galėsite pasivyti ir troleibusą | Kas vyksta Kaune

„Šešios trim“ kauniečius kviečia į nemokamas treniruotes, po kurių galėsite pasivyti ir troleibusą

Organizatorių nuotr.

Kaune esanti sporto bendruomenė „Šešios trim“ kviečia jungtis prie bemaž draugiškiausių šiame mieste sportuojančių žmonių grupės ir vakarus bei rytus praleisti aktyviai.

[galerija kiek=”4″]

„Kaunas aktyvuojasi“, – tokia fraze į jau esamus ir būsimus sportuojančiuosius kreipiasi „Šešios trim“ įkūrėjas treneris Mindaugas Šatkus. 

Bendruomenė, gavusi Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos finansavimą, kviečia jungtis ir tuos, kurie iki šiol su sportu neturėjo nieko bendra ir aktyviai gyventi sau žada „nuo pirmadienio“. 

„Šešios trim“ treniruotės tinka tiek pradedantiems, tiek jau sportuojantiems. Mūsų trenerių tikslas  nėra tik sustiprinti raumenis. Be tvirto kūno dar labai svarbu kasdien jaustis gerai, be streso užlipti į penktąjį aukštą ar pasivyti važiuojantį troleibusą“,– sakė treneris M. Šatkus.

Žemo intensyvumo treniruotės puikiai tinka ir vyresnio amžiaus žmonėms ar tiems, kurie niekada nesportavo, o gal darė tai seniai, taip pat mamoms, norinčioms sustiprėti ir susigrąžinti kūno formas po gimdymo.  

„Šešios trim“ treniruotės / Organizatorių nuotr.

Tie, kurie bent kartą buvo sporto bendruomenės „Šešios trim“ treniruotėse, žino, jog jos garsėja gera atmosfera, draugiška bendruomene, čia dirba savo darbą išmanantys treneriai – M. Šatkus, Arūnas Gurskas, Brigita Vidžiūnienė, Dovydas Drevinskas, Sigita Neverauskaitė.

Kalbėdami apie gausėjančią Kauno sporto bendruomenę treneriai akcentavo, jog vis daugiau žmonių ima suvokti aktyvaus gyvenimo būtinybę, galvoja apie sveikatos problemas, kurios, jei žmogus neskiria laiko sportui, apie save priminti gali ir ankstyvame amžiuje.

Dar viena akivaizdi problema – antsvoris, o problemų dėl svorio turi net vaikai. 

„Džiugu yra tai, kad apie judėjimo, sporto, aktyvaus gyvenimo, sveikos mitybos naudą ir būtinybę vis dažniau kalbama ir aukštesniu lygiu. Būtent dėl per mažo žmonių fizinio aktyvumo ir yra skirtas finansavimas, siekiant taip aktyvinti žmones. Nes ne kiekvienas gali lankyti sporto klubus, mokėti treneriams“, – kalbėjo trenerė B.Vidžiūnienė.

Priklausomai nuo tos dienos treniruotės, jos metu dirbama su savo kūno svoriu, taip pat naudojama sportinė įranga, atliekami kardio pratimai, pratimai, skirti skirtingoms raumenų grupėms. 

„Šešios trim“ žinoma ir dėl to, kad treniruotes kartais surengia netradicinėse erdvėse: oro uoste, teatre ar plaukiančioje baržoje. Bendruomenė aktyviai veikia  jau ketvirtus metus. 

„Šešios trim“ treniruotės / Organizatorių nuotr.

Sporto bendruomenės įkūrėjas M. Šatkus taip pat yra žinomas ir dėl kitų iniciatyvų: jis subūrė pasaulio lietuvių bendruomenę kartu „išbėgti“ „Tautišką giesmę“, inicijavo žygį „Karūnos keliu“, „Gediminaičių“ bėgimą, „išbėgo“ „Žalgirio“ krepšinio komandos vardą Europos miestų gatvėse. 

Treniruotės „Šešios trim“ sporto namuose (Savanorių pr. 339b) vyksta pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 19:44 val. (dirba du treneriai), antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 9 val. ir nuo 12 val., žemo intensyvumo treniruotės – penktadieniais nuo 17:30  val. (dirba du treneriai).

Išankstinė registracija nereikalinga, ateinant į treniruotę reikia turėti sporto kilimėlį ir vandens. Daugiau informacijos čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA