Begalinė meilė Kauno „Žalgiriui“: sukurtas vaizdo klipas ištikimiausiems gerbėjams | Kas vyksta Kaune

Begalinė meilė Kauno „Žalgiriui“: sukurtas vaizdo klipas ištikimiausiems gerbėjams

delfi.lt 2020/01/17 08:56
R. Tenio nuotr.

Nepaisant to, kad Kauno „Žalgiris“ Eurolygos turnyrinėje lentelėje žengia tik 15-oje vietoje, sirgaliai rodo pavydėtiną ištikimybę savo komandai.

Net ir tada, kai kauniečiai pirmojo rato pabaigoje turėjo 9-ių iš eilės pralaimėjimų seriją, žaliai-balti toliau šlavė visus bilietus į namų rungtynes.

Vaizdo klipų kūrėjas Giedrius Šiškovas, žinomas pseudonimu Gidranity, sukūrė vaizdo klipą „Begalinė meilė „Žalgiriui“, kuriame – visą Europą žavintys Kauno „Žalgirio“ fanai ir jų nesuvaidintos emocijos.

Nebus kur nė uodui nutūpti „Žalgirio“ arenoje ir ateinančiose rungtynėse: gerbėjai jau išpirkę visus bilietus į rungtynes sausio 24 dieną su Berlyno ALBA komanda.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad šiandien Kauno „Žalgiris“ Eurolygos rungtynėse svečiuose susikaus su Atėnų „Panathinaikos“.

Kauno „Žalgirio“ vairininko Šarūno Jasikevičiaus manymu, Atėnų „Panathinaikos“ žaidimas šiandien bus kitoks nei pirmojo rato akistatoje Lietuvoje, tuo metu savo paties gynybos plano treneris teigia ketinantis laikytis ir toliau.

Nors Belgradą šią savaitę užklojusi stora rūko marška sutrikdė oro eismą, žalgiriečiai „dvigubą“ Eurolygos savaitę tęsia be nukrypimų nuo plano.

Iš karto po trečiadienio rungtynių su „Crvena Zvezda“ kauniečiai pakilo į Atėnus. Atskridę naktį, visą kitą dieną Lietuvos čempionai ilsėjosi, o vienintelę treniruotę OAKA arenoje surengė vakare.

Kaip seksis laikytis plano aikštėje, graikų publika išvys šiandien, nuo 21.30 val.

Pirmojo rato tarpusavio rungtynes Kaune PAO laimėjo rezultatu 86:85, bet šįkart, pasak Š. Jasikevičiaus, į pergalę varžovai bandys keliauti kitokiais keliais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA