Daugiau nei prieš mėnesį pro duris žengusi mergina namo nebegrįžo (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Daugiau nei prieš mėnesį pro duris žengusi mergina namo nebegrįžo (atnaujinta)

Kauno apskrities VPK nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai toliau vykdo Ievos Bieleckytės paiešką. Jauna moteris iš namų išėjo gruodį, tačiau artimieji į policiją kreipėsi tik sausio pradžioje.

Kaip skelbia Kauno apskrities VPK, 1999 m. gimusios merginos artimieji kreipėsi į pareigūnus sausio 2 d. teigdami, kad 2019 m. gruodžio pradžioje I. Bieleckytė išėjo iš namų, esančių Jonavoje, Stoties gatvėje, ir iki šiol negrįžta, su ja nepavyksta susisiekti.

Merginos požymiai: apie 165 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, vidutinio ilgumo plaukų. Išeidama iš namų vilkėjo juodą sijoną, juodą striukę, avėjo juodos spalvos batus.

Asmenis, mačiusius ar žinančius I. Bieleckytės buvimo vietą, bei galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, pareigūnai prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (8 700) 63 370, (8 37) 303 450, arba skambinti skubios pagalbos numeriu 112.

Atnaujinta sausio 15 d., 18.51 val.

Kauno apskrities VPK trečiadienio popietę informavo, kad mergina rasta gyva ir sveika. Pareigūnai dėkojo besidalinusiems informacija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA