Už kebabus „Riebaus katino“ įvertinti „Broliai Juodvarniai“ siūlo paragauti ir sušių | Kas vyksta Kaune

Už kebabus „Riebaus katino“ įvertinti „Broliai Juodvarniai“ siūlo paragauti ir sušių

„Brolių Juodvarnių“ nuotr.

Legendinio tinklaraščio „Riebus katinas“ skaitytojai Kaune esančią užkandinę „Broliai Juodvarniai“ neseniai išrinko kaip vietą, kur galima paskanauti sočiausių ir pačių skaniausių kebabų Lietuvoje. Turbūt dauguma kauniečių pritars: „Brolių Juodvarnių“ kebabai yra tikrai populiarūs. Kokia gi šių populiariųjų kebabų paslaptis bei kokius ateities planus numačiusi ilgametė lankytojų pamilta užkandinė?

Brolių Juodvarnių“ užkandinė

Trašku ir šviežia

Petras Rugys, vienas užkandinių tinklo „Broliai Juodvarniai“ įkūrėjų, jau ilgą laiką stebi kebabų rinką, analizuodamas klientų poreikį. Jo teigimu, tobulo kebabo receptas Lietuvoje susiformavo jau seniai – belieka jo laikytis ir nenuvilti prie gero skonio pripratusių klientų.

„Naujovės prigyja sunkiai: pastebėjome, kad kauniečiai myli laiko patikrintą receptą. Taigi, nors ir pasiūlome naujienų, visada stengiamės, kad klientai rastų visų pamėgtą standartą. Koks šis standartas? Ko gero, tai būtų traškus kebabas su daug mėsos bei ypač šviežiomis daržovėmis. Na ir žinoma, pagrindinis išskirtinumas – pagal specialų receptą kiekvieną dieną mūsų pačių gaminamas padažas“, – pasakoja P. Rugys.

„Brolių Juodvarnių“ kebabai pripažinti skaniausiais Lietuvoje / „Brolių Juodvarnių“ nuotr.

Jo teigimu, būtent produktų kokybė yra didžiausia recepto sėkmė: „Esame tinklas su didele patirtimi, todėl galime sau leisti kartelę iškelti tikrai aukštai“.

Visiškai naujas veidas

„Broliai Juodvarniai“ drąsiai gali būti tituluojami ne tik skaniausių kebabų, bet ir romantiškiausios vietos jiems suvalgyti rinkimuose: viena populiariausių tinklo užkandinių yra visai šalia Milikonių kalno panoramos. Vis dėlto, esant prastesniam orui, „Brolių Juodvarnių“ komanda kviečia užsukti ir į atsinaujinusios užkandinės vidų.

Padažas kebabams gaminamas pačios užkandinės / „Brolių Juodvarnių“ nuotr.

„Prieš kelis metus kardinaliai pakeitėme šią vietą ir nusprendėme sukurti jaukią, atskirtą aplinką užkandinės lankytojams. Galiu pasidžiaugti, kad pasisekė: legendos apie nedraugiškus ir nemalonius klientus aplinkui jau seniai baigia pasimiršti“, – pokyčiais džiaugiasi P. Rugys ir kviečia apsilankyti greitu metu meniu praplėsiančioje užkandinėje Krėvės pr. 11 A. bei dar dvejose „Brolių Juodvarnių“ užkandinėse: Varnių g. 44 A ir Šarkuvos g. 26 A. (netoli Juozo Grušo meno gimnazijos).

Įkūrė du broliai

Galima sakyti, kad legendinės užkandinės populiarumo paslaptis yra ir originalus lietuviškas pavadinimas, po kuriuo slypi graži istorija.

„Tais laikais, kai tik kūrėme verslą, daugelis pavadinimų jau buvo užimti. Pirmoji užkandinė buvo Varnių gatvėje, taigi nusprendėme pavadinimą susieti su šia vieta. Kadangi viską kūriau aš ir brolis, kilo mintis sukurti pavadinimą „Broliai Juodvarniai“, – apie įkūrimo idėją pasakoja vienas iš brolių.

Šiandien „Broliai Juodvarniai“ tapo kodiniu žodžiu visiems gyventojams: pasakius „susitinkame prie Juodvarnių“, kiekvienas tikras kaunietis supras, kokia vieta turima omenyje.

Klientai pamilsta ir sušius

Atsinaujino ne tik „Brolių Juodvarnių“ erdvės, bet ir meniu: nuo šiol čia galima paskanauti virš 60 rūšių sušių bei net keliolikos skirtingų užkandžių (meniu ir daugiau naujienų rasite čia).

„Iš naujienų išskirčiau karštus sušius: juos lankytojai pamilo iš karto. Iš „legendinio“ meniu jau daug metų topus skina koldūnai. Na, o kalbant apie kebabus, turbūt populiariausias pasirinkimas yra kebabas su dvigubai mėsos arba kebabas su sūriu“, – gardžias idėjas beria kebabinės darbuotoja Viktorija.

Klientai vis dažniau užsisako ir sušių rinkinius / „Brolių Juodvarnių“ nuotr.

Jos teigimu, tarp klientų ypač populiarėja ir sūrių užkandžių rinkiniai. „Ruošiame specialius padėklus – tereikia išsirinkti, atvažiuoti ir pasiimti“, – šypsosi mergina ir pabrėžia, kad savo darbą tikrai myli.

„Kai gamini su meile, gauni nuostabų grįžtamąjį ryšį“, – tvirtina Viktorija. Tokį požiūrį ypač įvertina ir klientai: per šventes neretai būna tiek užsakymų, kad į darbus komandai tenka kibti jau nuo pat ankstyvo ryto, tačiau teigiami klientų atsiliepimai ir šypsenos motyvuoja stengtis ir toliau.

„Brolių Juodvarnių“ užkandines rasite:
Žemaičių pl. 11A (tik užkilus ant Milikonių kalno);
Varnių g. 44A;
Šarkuvos g. 26A (netoli Juozo Grušo gimnazijos);
Krėvės pr. 11A. (greitu metu šioje užkandinėje taip pat startuos suši gamyba).

Daugiau informacijos – „Brolių Juodvarnių“ „Facebook“ puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA