Duoklė gaisrų niokojamai gimtinei: už tritaškius ir dėjimus Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis žada piniginę paramą | Kas vyksta Kaune

Duoklė gaisrų niokojamai gimtinei: už tritaškius ir dėjimus Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis žada piniginę paramą

R. Tenio nuotr.

Australiją siaubiantys miškų ir krūmynų gaisrai abejingo nepaliko ir Kauno „Žalgirio“ komandos aukštaūgio Jocko Landale’o. Krepšininkas savo asmeninėje „Instagram“ paskyroje pasidalino žinute apie skiriamą paramą gimtajai Australijai.

Ketvirtadienį Madride vyksiančių Eurolygos rungtynių metu žaidėjas žada paaukoti pinigų už kiekvieną pataikytą tritaškį bei atliktą dėjimą.

„Kaip žinote mano gimtoji Australija atsidūrė rimtoje padėtyje – visa šalis kovoja su rimčiausiais istorijoje krūmynų gaisrais. Stebėti šią situaciją iš šalies ir būnant taip toli nuo namų yra ypač sunku. Ši nelaimė palietė milijonus žmonių. Miljonai gyvūnų ir dirbamos žemės plotų buvo pasiglemžti ugnies. Taip pat žuvo daugiau nei 20 žmonių.

„Instagram“ nuotr. „Kas vyksta Kaune“ montažas

Mačiau, kad daugelis žmonių stengiasi savo aukomis padėti atstatyti sudegusius namus ar prisidėti prie atlyginimo savanoriams, kurie atlieka nuostabų darbą kovodami su ugnimi. Taigi nusprendžiau ir aš prisidėti prie skiriamas pagalbos.

Artėjančių rungtynių Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ proga, paaukosiu po 100 dolerių už kiekvieną rungtynių metu abiejų komandų pataikytą tolimą metimą. Pridėsiu ir po 50 dolerių už kiekvieną rungtynėse atliktą abiejų komandų žaidėjų dėjimą. Laikykis, Australija!”, – socialiniame tinkle rašė aukštaūgis.

„Real“ ir „Žalgirio“ dvikova – sausio 9 dieną 22 val. Madride.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA