Kauniečių grupės „Flying Saucer Gang“ ir OG Version keliai išsiskyrė: tai tik nauja pradžia | Kas vyksta Kaune

Kauniečių grupės „Flying Saucer Gang“ ir OG Version keliai išsiskyrė: tai tik nauja pradžia

delfi.lt 2020/01/03 19:28
A. Kirsnytės nuotr.

Naujieji metai atlikėjui OG Version ir grupei „Flying Saucer Gang“ skyrė naujų išbandymų. Ilgą laiką kartu koncertavę bičiuliai nuo šiol pasirodys atskirai – kolektyvas išsiskyrė.

Žinią, kad skiriasi bendrus kūrinius atlikusių muzikantų OG Version ir „Flying Saucer Gang“ keliai DELFI oficialiai patvirtino grupės vadybininkas.

„Jo (OG Version) grupėje nebėra. Daugiau nieko komentuoti nenoriu“, – teigė Matas Budreika.

Nors grupė šiuo metu išgyvena pokyčius, už „Flying Saucer Gang“ renginius atsakingas M. Budreika patikino, kad gerbėjai sunerimti neturėtų – ateityje esą laukia begalė koncertų.

„Planuojame daryti koncertinį turą po visą Lietuvą. Tai turėtų įvykti tarp žiemos ir pavasario“, – kalbėjo pašnekovas.

Be to, atlikėjų vadybininkas pridūrė: „Tikrai jokio iširimo nėra. Tai tik nauja pradžia“.

Pasiteiravus, kokia nuotaika šiuo metu tvyro „Flying Saucer Gang“ grupėje, vadybininkas nedaugžodžiavo.

„Darbinga“, – tepasakė M. Budreika.

Netrukus po to penktadienio vakarą savo socialiniame tinkle OG Version šia tema patalpino trumpą žinutę.

„Pasakysiu tik tiek, kad FSG ir OG Version nuo pat pradžių buvo du atskiri projektai. Mus siejo bendra kūryba, jūsų žiniai – feat/prod nėra lygu grupei“, – teigė Dominykas Ježeris, geriau žinomas kaip OG Version.

Manoma, kad prie vaikinų kolektyvo skyrybų galėjo prisidėti ir tai, kad naujoji OG Version mergina yra Karolina Meschino – buvusi „Flying Saucer Gang“ lyderio Remio širdies draugė.

Anoniminio serverio, forumų ir grupių nariai dalijosi neva girdėtomis istorijomis apie K. Meschino ir jos santykius su „Flying Saucer Gang“ grupės nariais. Ne vienas jų skelbė, kad socialinių tinklų garsenybė ne tik išsiskyrė su Remiu, bet ir neva išskyrė jį su geriausiu draugu, kadangi ėmė su juo susitikinėti.

Tokias kalbas pastiprino ir spėlionės, kad galbūt K. Meschino su atlikėju OG Version išvyko į bendrą kelionę Palangoje. Akyliausi merginos sekėjai ėmė tyrinėti kiekvieną naujausią jos įrašą, nuotrauką ar vaizdo medžiagą – bet ką, už ko būtų galima užsikabinti ir įrodyti, kad Karolina iš tiesų laiką leidžia su savo buvusio vaikino bičiuliu.

Galiausiai anonimai ėmė ir parašė, kaip manoma, vienai iš buvusio K. Meschino vaikino Remio giminaičių. Moteris teigė, kad Karolina santykius su R. Daškevičiaus draugu užmezgė dar jiems esant santykiuose – neva mergina buvo neištikima. Būtent dėl tokios situacijos reperis OG Version buvo galimai išmestas iš grupės.

Vėliau K. Meschino patvirtino, kad ji ir Dominykas yra pora, tačiau neigė, kad su juo ėmė susitikinėti dar esant santykiuose su Remiu.

DELFI primena, kad šiuo metu populiarumo viršūnėje atsidūrusi vaikinų grupė susikūrė Kaune.

Vienos pagrindinių hiphopo srovių trap’o atstovai prisimena, kad į pirmąjį jų koncertą, kuris kažkada dar atrodė kaip nereali svajonė, susirinko nemažai juos palaikyti norėjusių žmonių. „Labai mylime savo fanus ir draugus, kurie iš pat pradžių buvo didžiausi fanai“, – anksčiau DELFI sakė grupės lyderis Remigijus Daškevičius.

Anot jo, visi grupės nariai stengiasi atsakyti gerbėjams ir socialiniuose tinkluose, kur žinučių pastaruoju metu tik daugėja, nes visi jie vertina tuos, kurie klausosi jų muzikos ir domisi kūryba.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA