Žemuosiuose Šančiuose – vyro sulaikymo operacija (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Žemuosiuose Šančiuose – vyro sulaikymo operacija (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Saulės nutviekstą penktadienį policijos pareigūnai nesnaudė Sandėlių gatvėje. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas apie vidurdienį užfiksavo, kaip sulaikomas žmogus greta Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro.

[galerija kiek=”4″]

Policijos sujudimą kaunietis apie 12 val. stebėjo Žemuosiuose Šančiuose, Sandėlių gatvės atkarpoje tarp Drobės gatvės ir A. Juozapavičiaus prospekto, šalia Kauno suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro.

Skaitytojo atsiųstose nuotraukose matyti, kaip vyras apieškomas. Liudininko teigimu, baltą automobilį vairavusiam asmeniui uždėti antrankiai, jis pasodintas į policijos ekipažą, o sulaikytojo transporto priemonė liko.

„Nemanau, kad pravažiavo papildomą žalią“, – kaunietis spėjo vyrą įkliuvus dėl rimtų priežasčių. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ dar negalėjo nurodyti, kodėl sulaikytas asmuo.

Pareigūnai dirba įvykio vietoje.

Papildyta 13.14 val.

Kauno apskrities VPK budėtojas patikslino, kad pareigūnams pranešta apie galimai neblaivų vairuotoją. Sustabdžius nurodytą automobilį ir patikrinus informaciją, ši pasitvirtino.

Vyrui nustatytas vidutinis 2,4 prom. girtumas, jis pristatytas į areštinę. Sulaikytajam bus pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 281 str., už transporto priemonių vairavimą, kai vairuoja neblaivus asmuo.

Pagal minėtą straipsnį, tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių girtumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA