Į Dakarą išvykstantis B. Vanagas pasidalino patarimais, kaip teisingai užsiklijuoti Vytį | Kas vyksta Kaune

Į Dakarą išvykstantis B. Vanagas pasidalino patarimais, kaip teisingai užsiklijuoti Vytį

DELFI nuotr.

Į aštuntą savo Dakarą išsiruošęs Benediktas Vanagas neabejotinai yra žinomiausias šalies simbolio Vyčio ambasadorius. „Inbank team Pitline“ komandą atstovaujantis lenktynininkas ir šiemet prieš pat Dakarą visus fanus kviečia meilę tėvynei išreikšti savo automobilius paženklinant Vyčio simbolika.

Ne vienerius metus savo lenktyninį automobilį „Toyota Gazoo Racing Hilux“ Vyčio simbolika žymintis B. Vanagas sako, kad Vytis yra mus visus vienijantis simbolis, kurį naudoti reikia pagarbiai.

„Atkreipkime dėmesį, kad Vytis būtų talpinamas garbingoje vietoje. Atminkite, kad Vytis joja tik į priekį, todėl jis ir juo žymimas objektas turėtų turėti tą pačią judėjimo kryptį. Taip pat nepamirškite, kad Vyčio kalavijas klijuojant turi būti horizontalioje pozicijoje. Ir pabaigai, žinokite, kad man garbė būti dalimi Jūsų“, – patarimais, kaip teisingai paženklinti savo automobilį dalinasi B. Vanagas.

Kaip rašoma pranešime spaudai, pasak Beno Pavlausko, „Inbank“ filialo Lietuvoje vadovo, atsiradusi galimybė, leidusi prisidėti prie nacionalinį pasididžiavimą keliančio B. Vanago ir jo komandos pasirodymo Dakare bei Vyčio kelionės, yra neeilinė.

„Ištikimų komandos gerbėjų, kurie ne tik palaiko šią komandą, bet ir savo automobilius puošia Vyčio simbolika, yra išties daug. Vienus šis simbolis lydi nuo pat vaikystės, kiti jį atrado drauge su Benediktu. Svarbiausia, kad Lietuvos vardą garsinantis Vytis tęstų savo kelionę ne tik Dakare, bet ir čia, Lietuvoje. Todėl ir šiemet visus gerbėjus kviečiame savo automobilius žymėti Vyčio simbolika“, – sako B. Pavlauskas.

Milda Lisauskaitė, „Inbank“ komunikacijos ir rinkodaros vadovė pasakoja, kad Vytį, skirtą papuošti automobiliui, galima užsisakyti nemokamai internetu, apsilankius banko „Inbank“ interneto svetainėje. Užpildžius pateiktą formą, Vytis kiekvienam jį užsakiusiam bus išsiųstas paštu.

„Visus, kurie savo automobilius papuoš Vyčiu, kviesime publikuoti nuotraukas savo „Instagram“ paskyroje ir žymėti @benediktasvanagas. Taip kiekvienas gerbėjas taps „Inbank team Pitline“ komandos dalimi“, – pasakoja M. Lisauskaitė.

Šiemet tūkstančiai B. Vanago ir jo komandos gerbėjų bus kviečiami ne tik inbank.lt interneto svetainėje tiesiogiai sekti Dakaro rezultatus, puošti savo automobilius Vyčiu, bet ir socialiniame tinkle „Instagram“ naudoti animuotus GIF paveikslėlius. Juos rasti bus galima į paieškos laukelį suvedus komandos pavadinimą „Inbank team Pitlane“.

Sausio 1-ąją, B. Vanagas į Dakarą išvyksta kartu su portugalų kilmės šturmanu Filipe Palmeiro. Pastarasis pakeitė sunkia liga susirgusį Sebastianą Rozwadowskį, kuris su B. Vanagu šiose lenktynėse dalyvavo pastaruosius kelerius metus. Šiais metais Dakaro ralis vyks Saudo Arabijoje sausio 5–17 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA