Kauniečiai pasitiko naujuosius su elektronine muzika ir lazerių šou | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai pasitiko naujuosius su elektronine muzika ir lazerių šou

delfi.lt 2020/01/01 10:20
DELFI nuotr.

„Kosminiai Naujieji Kaune” kvietė 2020-uosius metus sutikti Kauno Rotušės aikštėje su populiariausiais Lietuvos šokių muzikos atlikėjais, fejerverkų bei lazerių šou. Didžiausios Naujųjų metų sutiktuvės Kaune prasidėjo nuo 22.30.

Masinė elektroninės muzikos diskoteką miesto širdyje pradėjo DJ Zakmina pasirodymas. Šis atlikėjas meistriškai sujungia šokių muziką iš praeities, dabarties ir ateities. Zakmina dirba su tokiomis įrašų kompanijomis, kaip „XXX“, „Ombra International“, „Roam“, „Nein“, „Night Noise“ ar „Sulk Magic“ ir neseniai pristatė savo vinilinę plokštelę.

[galerija kiek=”8″]

Vidurnaktį, dangų nušvietus šventiniams fejerverkams, publiką linksmino Vidmantas Čepkauskas, žinomas pseudonimais „Vidis“ ir „V“. Jau daugiau nei 15 metų jis yra vienas esminių Lietuvos elektroninės muzikos scenos ir naktinio gyvenimo variklių. Šiuo metu jis gyvena Briuselyje, bet Kosminius Naujuosius nusprendė sutikti Kaune ir publikai padovanoti savo pasirodymą.

Gerokai po vidurnakčio, 01:00 valandą šventės dalyvius su Kosminiais Naujaisiais pasveikino duetas „Happyendless“, parašęs šimtus kūrinių geriausiems Lietuvos atlikėjams bei įkvėpęs daugybę šių dienų žinomų didžėjų sukti plokšteles.

Į Rotušės aikštę susirinkusius žmones stebino ne tik renginio atlikėjai ir specialus lazerių šou, bet ir nuostabūs fejerverkai, nušvietę visą miestą. Organizatoriai rekomendavo į šį vakarėlį nesivesti nepilnamečių vaikų. Prie Rotušės aikštės buvo atskirta teritorija, kurioje gyventojai galėjo leisti savo atsineštą pirotechniką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA