Fiksuoja kauniečiai: ar nuo šiol Kaune autobusai važinės taip? | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: ar nuo šiol Kaune autobusai važinės taip?

Sekmadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė žinia apie miesto gatvėmis pavojingai važiuojantį autobusą, kurio keleiviams galėjo kilti reali grėsmė.

„39-ojo maršrutuo autobusas Kaune, su atidarytom durimis važinėja“, – pranešė vaizdo įrašą portalo redakcijai atsiuntęs skaitytojas.

Incidentas įvyko apie 16.59 val. 39-ojo maršruto autobusui pajudėjus iš Vilijampolėje esančios „Sąjungos aikštės“ stotelės sugedo durys, o autobuso vairuotojas toliau tęsė kelionę važiuodamas Romainių kryptimi.

Kaip matoma vaizdo įraše, šalia durų stovi žmogus, o autobusas važiuoja nemažu greičiu.

„Rizikuoja žmonių gyvybėmis. Gali vaikai iškristi“, – baiminosi autobuse važiavęs žmogus. Tokia kelionė kažkam galėtų baigtis tragiškai.

Anot skaitytojo, tai ne pirmas kartas, kai autobusai ar troleibusai važiuoja sugedusiomis durimis, taip rizikuodami žmonių saugumu.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad vairuotojai, pastebėję gedimą transporto priemonėje, nedelsiant turi išlaipinti keleivius ir vykti į remonto dirbtuves ir į reisą sugrįžti tik įsitikinus, jog visi gedimai pašalinti, o keleivių gyvybei negresia pavojus.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA