Išraižyk Kalėdų svajonę pačiūžomis Raudondvario dvare | Kas vyksta Kaune

Išraižyk Kalėdų svajonę pačiūžomis Raudondvario dvare

Kauno rajono savivaldybės nuotr.

„Čiuožykla jau išlieta!“, – puikią naujieną ledo pramogų mėgėjams pranešė Raudondvario dvaro direktorė Snieguolė Navickienė. Kauno rajono gyventojai ir svečiai kviečiami autis batus su pačiūžomis ir išbandyti ką tik išlietą ledą šventiškai pasipuošusiame Raudondvario dvaro parke.

Čia – ypatinga nuotaika. Įžengus pro vartus, pasitinka šviesų instaliacijos, muzika, Kalėdų miestelis. Galima mėgautis saldžiais gardėsiais, karštais užkandžiais, kava, o dideliam mažųjų džiaugsmui veikia karuselė, atrakcionai. Nuo šiol visų laukia ir čiuožykla – itin populiari pramoga, kurios entuziastų gausėja kiekvienais metais.

Pačiūžų nuomos kaina – 3 Eur/val., čiuožiantiems savomis pačiūžomis – 1 Eur/val. Čiuožykla veikia visomis savaitės dienomis, išskyrus pirmadienį.

Tikslus darbo laikas: II-IV 14.00–21.00 val.; V-VI 13.00–22.00 val.; VII 13.00–21.00 val.

O kad švenčių periodas pakylėtų sielą, Raudondvario dvaro menų inkubatoriuje – puikūs, nuotaikingi koncertai.

Gruodžio 27 d. 18 val. – Liudo Mikalausko ir Evelinos Sašenko koncertas „Tu ateik į pasimatymą“. Skambės Benjamino Gorbulskio dainos „Mėlynaki Nemunėli“, „Ant senos palangės“, „Oi, motinėle“ ir kitos. Anekdotai ir sparnuotos frazės, kuriomis garsėjo maestro B.Gorbulskis, privers nusišypsoti visus jo kūrybos gerbėjus. Bilietai: 11-21 Eur, bilietai.lt, Raudondvario dvaro Menų inkubatorius.

Gruodžio 30 d. 19 val. – Andrius Kaniava ir nepamirštamos spektaklių dainos programoje „Naktis teatre”. Kartu su A.Kaniava pasirodysiantys muzikantai (klavišiniai, smuikas, pritariamasis vokalas, perkusija) kviečia palydėti metus magišku vakaru su miuziklų „Meilė ir mirtis Veronoje”, „Ugnies medžioklė su varovais”, spektaklių „Didysis geismas” ir kt. muzika. Bilietai: 13,20-21,20 Eur, tiketa.lt. Raudondvario dvaro Menų inkubatorius.

Primename, kad puikus būdas praleisti laiką, įtraukiantis ir mažus, ir didelius, yra Raudondvario dvare vykstančios edukacijos:
Registracija: +370 670 39767, „EKO žvakės“ studija.
Gruodžio 28 d. 14:30 val. natūralių kvepalų gamyba. (kaina 15 Eur).
Gruodžio 28 d. 17:30 val. vaškinių šventinių dovanėlių gamyba.

Registracija: +370 610 13272, „Simonos kūrybos studija“.
Gruodžio 29 d. 11 val. knygų klubo „Skaitom ir Kalbam“ užsiėmimas vaikams 4-5 m. (kaina 5 Eur).
Gruodžio 29 d. 12 val. knygų klubo „Skaitom ir Kalbam“ užsiėmimas vaikams 6-7 m. (kaina 5 Eur).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA