Vairuotojų Kalėdos Kaune: greitį viršijo daugiau nei dvigubai | Kas vyksta Kaune

Vairuotojų Kalėdos Kaune: greitį viršijo daugiau nei dvigubai

Kauno apskr. VPK nuotr.

Vakar bei šiandien Kauno apskrities policijos pareigūnai vykdė priemones, skirtas leistino greičio kontrolei. Iš viso buvo nustatyta 16 pažeidimų.

4 vairuotojai viršijo nustatytą greitį daugiau kaip 50 km/h. (169 km/h; 115 km/h; 103 km/h; 104 km/h), 1 vairuotojas – daugiau kaip 40 km/h., 8 vairuotojai – daugiau kaip 30 km/val. ir dar 3 vairuotojai viršijo nustatytą greitį daugiau kaip 20 km/val.

Leistino greičio kontrolė / Kauno apskr. VPK nuotr. „Kas vyksta Kaune“  montažas

Kaip rašoma pranešime spaudai, didžiausias užfiksuotas leistino greičio viršijimas ne gyvenvietėje užfiksuotas kelyje Kaunas – Jurbarkas- Šilutė – Klaipėda. Vairuotojas (gim. 1994 m.) nustatytą leistiną 90 km/h greitį, važiuodamas 169 km/h greičiu, viršijo 73 km/h.

Didžiausią leistino greičio viršijimą gyvenvietėje pareigūnai užfiksavo Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. Vairuotojas (gim. 1998 m.) nustatytą leistiną 50 km/h greitį, važiuodamas 115 km/h greičiu, viršijo 63 km/h.

Tokios ir panašios eismo kontrolės priemonės aktyviai bus vykdomos ir toliau, ypač šventiniu laikotarpiu. Pareigūnai ragina rinktis saugų greitį, vairuoti atsakingai ir kultūringai, saugoti save ir kitus eismo dalyvius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA