Skaitytojas klausia: ar normalu taip elgtis priešais Kauno mero langus? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas klausia: ar normalu taip elgtis priešais Kauno mero langus?

Stopkadras

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas sekmadienį pasidalijo naktį užfiksuotu vaizdo įrašu. Panašu, vakarėlis buvo tikrai geras, mat vyrukas gamtinius reikalus be didelių skrupulų nusprendė atlikti vidury Laisvės alėjos.

Sekmadienį, tarp vidurnakčio ir 1 val., įamžinto gesto kiauliškumą neabejotinai sustiprino vyruko nusišlapinimui pasirinkta vieta. Žmogus ne tik nepasivargino susirasti tualeto ar bent nulįsti į kokį užkaborį, bet išsižergė per patį vidurį Laisvės alėjos.

Prieš nosį – Vytauto Didžiojo paminklas ir Kauno miesto savivaldybė. „Normalu?“ – retoriškai klausė procesą nufilmavęs miestietis, pasibaisėjęs po pat Kauno valdžios langais leidžiama srovele.

Išvietės nepajėgiančių pasiekti išsišokėlių Laisvės alėjoje yra buvę ir anksčiau. Suaktyvėja jie šiltuoju metų laiku, kai vasaros dvelksmas glamonėja atviras kūno dalis, o alėjos suoliukai kviečia prigulti – įprastai šie piliečiai būna taip pasismaginę, kad tęsti gyvavimą gali tik horizontalioje padėtyje.

[susije_video kurie=””]

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodeksą už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą, kuriam priskirtinas šlapinimąsi viešoje vietoje, gresia 30-140 eurų bauda. Neblaivaus asmens pasirodymas viešoje vietoje, jei vyrui ryžto viešoje vietoje prasisegti kelnes suteikė alkoholis, užtraukia baudą nuo 20 iki 100 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA