Kaunietis nufilmavo susidūrimą Šilainiuose: „Golf“ lėkė mažiausiai 100 km/val. | Kas vyksta Kaune

Kaunietis nufilmavo susidūrimą Šilainiuose: „Golf“ lėkė mažiausiai 100 km/val.

Stopkadras

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė šeštadienio pavakarę įvykusios avarijos vaizdo įrašas. Skaitytojo registratoriaus akis užfiksavo agresyviai per kelias juostas skriejusį „Volkswagen Golf“, galiausiai įsirėžusį į „BMW“. Vyras teigia, kad pirmojo automobilio vairuotojas gerokai viršijo greitį.

[galerija kiek=”4″]

„BMW“ ir „Volkswagen“ Žemaičių plente, ties „Maxima“ prekybos centru susidūrė šeštadienį, apie 16 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo žiniomis, pareigūnai čia kviesti nebuvo, vairuotojai aplinkybes išsiaiškino patys.

Kauniečio atsiųstame vaizdo įraše tos aplinkybės matyti kaip ant delno. Nors panašu, kad ir skaitytojas judėjo pakankamu greičiu, kaire puse jį kaip stovintį apvažiavęs „Volkswagen Golf“ metėsi į dešinę, kur galbūt tikėjosi besitęsiant pirmą juostą.

Visgi priešais išniręs bortas privertė staigiai stabdyti, vėl mestis kairėn, tačiau greitis buvo per didelis ir „Golf“ nemaža jėga rėžėsi į dešinį „BMW“ šoną, dalis automobilio net pakilo į orą.

Laimei, avarijos metu nieks nenukentėjo, tačiau įvykio liudininko manymu, toje atkarpoje, kur baltos spalvos gyvenvietės ženklu jau nustatytas 50 km/val. greitis, „Golf“ skuodė bent 100 km/val. greičiu. Beje, vaizdo įraše rodoma 2015-ųjų laiko žyma netiksli, tikrai užfiksuotas vakar nutikusi nelaimė.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal Administracinių nusižengimų kodekso 416 straipsnį, nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 40 km/val., bet ne daugiau kaip 50 km/val. vairuotojams užtraukia baudą nuo 170 iki 230 eurų, o leistiną greitį viršijus daugiau nei 50 km/val. gresia 450-550 eurų bauda.

Pripažinus tokį vairavimą chuliganišku, pagal Administracinių nusižengimų kodekso 420 straipsnį vairuotojui grėstų 750-1000 eurų bauda.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA