Fiksuoja miestiečiai: visas Kaunas suvažiavo į „Megą“ | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja miestiečiai: visas Kaunas suvažiavo į „Megą“

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Iki Kalėdų likus vos porai dienų, kauniečiai skuba pasirūpinti paskutinėmis dovanomis. „Megoje“ ir kituose didžiuosiuose prekybos centruose tikras žmonių antplūdis, vairuotojai praneša, kad Islandijos plente formuojasi spūstis.

Šeštadienį viename pagrindinių Kauno prekybos centrų prasidėjusi kalėdinio apsipirkimo karštinė nemąžta ir antrąją savaitgalio dieną. Daugybė žmonių keliauja į „Megą“ atlikti Kalėdų Senelio pareigas ir apsipirkti šventiniam stalui, aplink suintensyvėjęs eismas.

Vairuotojai socialiniame tinkle dalijasi Islandijos plente ties „Megos“ viaduku stojančių automobilių atvaizdais. Transporto srautas vėžlio greičiu juda automobilių stovėjimo aikštelėje, rasti laisvą vietą šiuo metu – užduotis ne iš lengvųjų.

Kauniečiai tvirtina, kad pirkėjų sausakimša ir „Akropolyje“ bei „Urmo“ prekybos miestelyje, kiti juokauja „Megą“ šį savaitgalį geriausia esant aplenkti iš tolo.

[susije_video kurie=””]

Tą pačią praėjusių metų dieną vaizdas didžiulio prekybos centro aikštelėje, beje, buvo analogiškas, tik kiek baltesnis. Vairuotojai suko ratus žvalgydamiesi laisvo plotelio automobiliui palikti, kai kurie savuosius rikiavo laukymėje anapus išvažiavimo.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA