Kauno gatves drebino Kalėdų Seneliai ant keturračių | Kas vyksta Kaune

Kauno gatves drebino Kalėdų Seneliai ant keturračių

Stopkadras

Šeštadienį Kauno gatvėse šventine nuotaika dalijosi keliasdešimt neįprastus „elnius“ pasibalnojusių Kalėdų Senelių. Stebuklingais personažais persirengę keturračių mėgėjų klubo „Kauno Jawos“ nariai ne tik privertė šyptelėti eismo dalyvius, bet nudžiugino ir retomis ligonis sergančius vaikus.

[galerija kiek=”12″]

Jau septintą kartą artėjant didžiosioms metų šventėms gatves nuspalvinęs kalėdinis karavanas šįkart suvienijo daugiau nei pusšimtį keturračius vairuojančių Kalėdų Senelių.

Iš pradžių klubo nariai surengė paradą aplink Kauną – Seneliai pastebėti Savanorių, Taikos prospektuose, Neries krantinėje – o 13.30-14 val. ​susirinko prie eglutės Rotušės aikštėje.

Ten jie sveikino miestiečius, keturračiais vėžino vaikus ir įteikė kalėdinę staigmeną asociacijos „Sraunija“, vienijančios sergančiuosius genetinėmis nervų ir raumenų ligomis, nariams.

Šiais metais ypatingas dėmesys skirtas šeimoms, auginančioms retomis ligomis sergančius vaikus. Klubo narys Giedrius Rajunčius „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad „Sraunija“ sulaukė 1600 eurų paramos.

Keturračių entuziastai dėkojo Kauno miesto savivaldybei, kad leido įvažiuoti į Rotušės aikštę, bei Kauno policijos pareigūnams, lydėjusiems apie 60-ties išskirtinių Kalėdų Senelių koloną.

[susije_video kurie=””]

Kasmet klubas „Kauno Jawos“ nedidelį Kalėdų stebuklą sukuria tiems, kuriems labiausiai reikia pagalbos. „Kas vyksta Kaune“ primena, kad pernai ratuoti Kalėdų Seneliai dovanomis ir parama pradžiugino 12 atžalų Domeikavoje auginančią šeimą, užpernai aplankė Senamiesčio vaikų dienos centro ir Kauno arkivyskupijos Caritas programos „Vaiko gerovės institutas“ bendruomenes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA