A. Juozapavičiaus prospekte parblokštas vyras neišgyveno | Kas vyksta Kaune

A. Juozapavičiaus prospekte parblokštas vyras neišgyveno

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Šeštadienio popietę tragiška nelaimė įvyko vienoje pagrindinių Šančių gatvių. A. Juozapavičiaus prospekte automobilis kliudė į važiuojamąją dalį išėjusį pėsčiąjį – vyras žuvo avarijos vietoje.

Apie 16 val. „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija, kad A. Juozapavičiaus prospekte, ties „Norfa“ prekybos centru, partrenktas žmogus.

Eismo įvykio liudininkai teigė, kad vyras netikėtai išbėgo į gatvę ir pakliuvo po ratais. Greitosios medikai jį bandė gaivinti, tačiau būklė sunki, ant asfalto buvo matyti kraujo žymės.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie automobilio „Ford“ A. Juozapavičiaus prospekte parblokštą žmogų gautas 15.01 val.

Į įvykio vietą atvykę greitosios pagalbos medikai konstatavo apie 60-ties metų amžiaus vyro mirtį. Žuvusysis gatvę mėgino kirsti ne per pėsčiųjų gatvę.

Policijos duomenimis, „Ford“ vairuotojas buvo blaivus. Dėl nelaimės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Eismas A. Juozapavičiaus prospekte praėjus gerai valandai po avarijos vis dar stojo / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Tuo metu kauniečiai pastebėjo, kad A. Juozapavičiaus prospektą savęs nesaugantys praeiviai dažnai kerta kur papuolus, nors pėsčiųjų perėjų čia esą netrūksta – viena yra ir prie „Norfos“.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA