Kauniečius džiugino moksleivių gerumo akcija – „Dovanėlės miestui“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečius džiugino moksleivių gerumo akcija – „Dovanėlės miestui“

Organizatorių nuotr.

Gruodžio 19 dieną Kauno Antano Martinaičio dailės mokyklos moksleiviai ir mokytojai kvietė miestiečius bei miesto svečius stabtelti prie senamiestyje įsikūrusios mokyklos ir pasidžiaugti jų sukurtais moliniais bei popieriniais kūriniais.

[galerija kiek=”4″]

Patikusius darbelius buvo galima pasiimti namo kaip kalėdinę dovanėlę. Tai – jau ketvirtus metus iš eilės, prieš pat Šv. Kalėdas mokyklos organizuojama akcija „Dovanėlės miestui“.

„Net keturis mėnesius dovanėles kuria visa mokyklos bendruomenė, o likus savaitei iki akcijos, jas gražiai pakuojame ir su nekantrumu laukiame, kada galėsime padovanoti. Praėjusiais metais išdalinome daugiau nei 300 dovanėlių, šiemet jų turime ne ką mažiau“, – pasakojo akcijos sumanytoja mokytoja metodininkė Aida Ragauskienė.

Pasak jos, jaukias, pilnas gražiausių linkėjimų dovanėles mielai apžiūrinėjo bei ėmė praeiviai.

„Labai džiaugiamės šia mūsų švente. Dovanojimo ir dalijimo dvasia sklando mokykloje jau keletą mėnesių. Mokiniai susivienija bendram gražiam tikslui – pradžiuginti miestiečius prieš gražiausias metų šventes. Tikimės, kad kalėdinė dovanėlė, sukurta vaikų rankomis, skatins dalintis gerumu visus metus“, – sakė mokyklas direktorė Margarita Ramonienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA