Mažiesiems kauniečiams Kalėdos bus geros – mieste įsikūrė žaislų išparduotuvė | Kas vyksta Kaune

Mažiesiems kauniečiams Kalėdos bus geros – mieste įsikūrė žaislų išparduotuvė

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Nemažai daliai šeimų Lietuvoje nelengva įsigyti kokybiškų žaislų, nes jų kainos neretai būna net didesnės nei kitose Europos šalyse. Vienas iš išsigelbėjimų tokiais atvejais – žaislų išparduotuvės. Tačiau jų mūsų šalyje dar labai nedaug.

[galerija kiek=”4″]

Viena iš pirmųjų tokių išparduotuvių Kaune duris atvėrė prekybos miestelyje „Urmas“. Čia didžioji dalis žaislų nuolat parduodama su tikra 20 proc. nuolaida.

Išparduotuvės „Top žaislai“ lentynose – „Lego“ kaladėlių rinkiniai, L.O.L lėlytės ir kiti žinomų gamintojų populiariausi prekiniai ženklai. Čia galima rasti ir žaislinių mašinėlių, traukinukų, automobilių modelių, stalo žaidimų, minkštų žaislų, mini automobilių, kuriuose vaikai gali važiuoti sėdėdami.

Naujosios išparduotuvės savininkai pagrindinį dėmesį skiria ne interjerui, o kokybiškam aptarnavimui, asortimento formavimui, kurį sudaro pačios paklausiausios prekės, ir darbui su tiekėjais. Visa tai leidžia užtikrinti gerokai žemesnę kokybiškų žaislų kainą, nei kitose prekybos vietose.

Pasak išparduotuvės darbuotojų, kadangi atrenkant asortimentą, stengtasi įtraukti kuo daugiau pačių populiariausių prekių, visos jos yra paklausios. Vis tik išskirti būtų galima „Lego“ kaladėlių rinkinius, kurie sulaukia bene daugiausia pirkėjų dėmesio.

„Tai visai nenuostabu, nes tėvai nori savo vaikams kuo universalesnio, lavinančio, sprendimus priimti skatinančio užsiėmimo. Būtent tokie ir yra teminiai „Lego“ kaladėlių rinkiniai, skirti tiek berniukams, tiek mergaitėms“, – sakė išparduotuvės atstovai.

Išparduotuvėje sutikta Rasa pasakojo užsukusi savo šešerių metų sūnui „Lego“ kostruktoriaus, bet svarstanti įsigyti ir lėlytę arba minkštą žaislą sesers ketverių mergytei.

„Vyras dirba užsienyje, tai neretai iš ten žaislų kartais parveždavo, kai užtaikydavo gerų kainų. Dar variantas yra internetu pirkti, bet ten negali apžiūrėti pačiupinėti, tai man nelabai patinka. Čia kai pamačiau, kad kainos neblogos, galvoju nupirkti Kalėdoms, vis tiek dovanoms keičiamės visi šeimoje, tai bus iš karto vaikams dovanom pasirūpinta“, – sakė jauna moteris.

Tuo tarpu prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta pabrėžė, kad tokia parduotuvė kauniečiams buvo tikrai reikalinga.

„Žaislų kokybė svarbu vaikų vystymuisi, sveikatai, saugumui. Iš žmonių susidomėjimo matome, kad tokios parduotuvės Kaune reikėjo jau seniai ir džiugu, kad ji įsikūrė mūsų prekybos miestelyje. Akivaizdu, kad dabar kur kas daugiau vaikų Kaune galės gauti Kalėdoms tokių žaislų, kurių labiausiai norėjo“, – sakė J. Plenta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA