Kaune – kosminės Naujųjų sutiktuvės Rotušės aikštėje | Kas vyksta Kaune

Kaune – kosminės Naujųjų sutiktuvės Rotušės aikštėje

Jurga Klimaitė-Riebling

Gruodžio 31-osios vakarą, artėjant vidurnakčiui, Kauno Rotušės aikštėje įvyks gyvas elektroninės muzikos renginys „Kosminiai Naujieji Kaune“. Tai bus didžiausios 2020-ųjų sutiktuvės po atviru dangumi. Organizatoriai oficialiai skelbia elektroninės nakties programą.

[galerija kiek=”4″]

22:30 val. prie pulto stos DJ Zakmina. Jo unikalus miksavimo braižas gerai pažįstamas klubų publikai. Zakmina meistriškai sujungia šokių muziką iš praeities, dabarties ir ateities. Jo setai, kuriuose skamba electro, synth wave, techno, disco ar post punk, visuomet palieka įspūdį.

2019-ųjų metų sutikimo renginyje Kauno Rotušės aikštėje Zakmina visus susirinkusius nuteikė gerai šventei. „Kartojam!“ – entuziastingai nusiteikęs didžėjus, dirbantis su tokiomis įrašų kompanijomis, kaip „XXX“, „Ombra International“, „Roam“, „Nein“, „Night Noise“ ar „Sulk Magic“ ir neseniai pristatęs savo vinilinę plokštelę.
Vidurnaktį, šaudant fejerverkams (tam bus skirta speciali Rotušės aikštės erdvė), prie pulto stos Vidmantas Čepkauskas, žinomas pseudonimais „Vidis“ ir „V“. Jau daugiau nei 15 metų jis yra vienas esminių Lietuvos elektroninės muzikos scenos ir naktinio gyvenimo variklių.

Vidis – klubo „Opium“ smegenys, leidybinių kompanijų „Silence Music“, „Best Kept Secret“ ir „Le Temps Perdu“ įkūrėjas, prodiuseris ir nepailstantis didžėjus. Šiuo metu jis gyvena Briuselyje, bet Naujuosius nusiteikęs ypatingai gerai sutikti Kaune.

01:00 valandą su Kosminiais Naujaisiais susirinkusius pasveikins duetas „Happyendless“, parašęs šimtus kūrinių geriausiems Lietuvos atlikėjams bei įkvėpęs daugybę šių dienų žinomų didžėjų sukti plokšteles. „Metų pabaiga buvo žiauriai intensyvi – įrašinėjome naują albumą, turėsime vinilą, todėl labai daug valandų praleidome savo studijoje. Metas išlįsti į lauką ar gal net pakilti su visais į kosmosą Naujųjų naktį Kauno Rotušės aikštėje!“ – sakė „Happyendless“.

Didžiausiame elektroninės muzikos renginyje geriausiai jausis pilnamečiai. Generalinis renginio rėmėjas – Kauno „Akropolis“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA