Skaitytojo užfiksuotame vaizdo įraše – vienas visureigio vairuotojo pažeidimas po kito | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo užfiksuotame vaizdo įraše – vienas visureigio vairuotojo pažeidimas po kito

Stopkadras, „Kas vyksta Kaune“ montažas

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė vaizdo medžiaga, kurioje – vos per keliolika sekundžių padaryti du skaudžiai baigtis galėję Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimai. Kitų eismo dalyvių į Petrašiūnų gatves išriedėjęs visureigio vairuotojas, rodosi, nė nematė.

Kaip matyti skaitytojo Arvydo gruodžio 9-ąją užfiksuotame vaizdo įraše iš pradžių „Nissan“ markės visureigis iš Naglio gatvės nepristabdęs išsuka į pirmąją R. Kalantos gatvės juostą.

Šia judėjęs „Volkswagen Golf“, vengdamas išnirusios kliūties, priverstas staigiai rikiuotis į antrą juostą. Laimė, greta nebuvo kitų transporto priemonių, nes jau čia galėjo įvykti avarija, kurios tikrasis kaltininkas greičiausiai būtų pasišalinęs.

Lyg to būtų maža, už keliasdešimt metrų priartėjus prie R. Kalantos ir T. Masiulio gatvių žiedinės sankryžos „Nissan“ vairuotojas sudaro dar vieną pavojingą situaciją.

Pirmoje juostoje įrašo autorius stoja praleisti per pėsčiųjų perėją einančių moksleivių, o visureigis pravažiuoja vaikinukams prieš pat nosis. Pėstiesiems belieka jį palydėti piktais žvilgsniais, o situaciją įamžinusiam kauniečiui – nuostabos šūksniais.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal Administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 1 d., kelio ženklų reikalavimų nesilaikymas ir vairuotojų pareigų pėstiesiems nevykdymas užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų. Pagal to paties straipsnio 3 d., už reikalavimo duoti kelią nesilaikymą skiriama 60-90 eurų bauda.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA