„Girstučio“ sporto komplekso baseine skendo žmogus (papildyta) | Kas vyksta Kaune

„Girstučio“ sporto komplekso baseine skendo žmogus (papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojų informacija, kad antradienio vakarą Kauno „Girstučio“ sporto komplekso baseine skendo žmogus.

„Kol gelbėtojai telefonais žaidė jis plūduriavo“, – žaibiškai socialiniuose tinkluose plintančia informacija dalinosi išsigandusi skaitytoja. (papildyta) „Girstučio“ sporto komplekso baseino atstovai informavo, kad trečiadienio rytą peržiūrėjus vaizdo kamerų įrašą, ši informacija apie gelbėtojus nepasitvirtino.

„Girstučio“ sporto komplekso baseino direktorius Paulius Jonavičius teigia, jog gruodžio 17 d. apie 21.41 val. baseino gelbėtojas pastebėjo baseine skęstantį asmenį.

„Jis buvo nedelsiant ištrauktas iš vandens ir gaivinamas gelbėtojo. Tuo pat metu, nedelsiant iškviesta greitoji pagalba. Asmuo buvo gaivinamas kol atvyko medikai. Atvykę greitosios pagalbos medikai tęsė gaivinimą. Po to žmogus buvo išvežtas į greitosios pagalbos skyrių“, – teigė P. Jonavičius.

„Girstučio“ sporto komplekso bendruomenė dėl situacijos labai pergyvena ir žada aiškintis įvykio aplinkybes.

Policijos departamento duomenimis, pranešimas, kad skęsta žmogus, buvo gautas apie 21.45 val. Atvykus į įvykio vietą 23-jų metų jaunuolis buvo ištraukas iš vandens ir pristatytas į gydymo įstaigą.

Susisiekus su Kauno klinikų atstove spaudai ši komentuoti atsisakė. „Gerbdami paciento teisę į privatumą ir šeimos norą informacijos šiuo klausimu neteikiame ir neteiksime“ – sakė ji.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA