Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vyks išskirtinė kalėdinė mugė | Kas vyksta Kaune

Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vyks išskirtinė kalėdinė mugė

Organizatorių nuotr.

Iki Kalėdų lieka vis mažiau dienų. Paskutinės dienos prieš šventes ir greičiausiai vis dar trūksta kai kurių dovanų. Kauniečiai yra kviečiami į gruodžio 19 – 22 dienomis didžiausiame prekybos centre „Mega“ vyksiančią kalėdinę mados ir grožio mugę „Design for life“.

Net 4 dienas iš eilės lankytojus pasitiks virš 100 gamintojų, kurie siūlys tikras kalėdiškas dovanas. Vos įžengę per pagrindinį įėjimą rasite desertų, žvakių, namų kvapų, aksesuarų, drabužių, atvirukų ir daug kitų mielų kalėdinių dovanų.

Mugė veiks 4 dienas prekybos centro laiku

Gruodžio 19-22 dienomis prekybos centre organizuojama kalėdinė mados ir grožio mugė „Design for life“ bus labai patogi lankytojams bet kuriuo dienos metu. Net 4 dienas iš eilės mugė veiks nuo 10 iki 21 valandos kaip ir daugelis prekybos centro parduotuvių. Ilgas darbo laikas garantuos galimybę neskubant atidžiai rinktis dovanas ir atrasti nematytus gaminius.

Virš 100 gamintojų siūlys nuo peteliškių iki karamelės

Pirmojo aukšto naujojo priestato koridoriai 4 dienas užsipildys didele gausa gamintojų. Lankytojus sužavės net 136 prekybos vietos. Dizaino gerbėjus vilios perdirbta avalynė iš plastiko bei popieriaus, velti vilnoniai gaminiai iš aukščiausios kokybės 100% avies vilnos, įvairios suknelės, džemperiai, maikutės, kepurės, pagamintos su Kauno miesto piešiniais, megztiniai, kardiganai, megztos suknelės, šalikai, kepurės ir dar daug kitų prekių.

„Design for life“ mugė / Organizatorių nuotr.

Aksesuarų sferoje dėmesį atkreips natūralios odos diržai, Morzės abėcėle koduotos apyrankės, porceliano, natūralių akmenų bei natūralaus Baltijos gintaro papuošalai, kojinės su užrašais, rankų darbo aksesuarai: peteliškės, sąsagos, fantazijos, diržai ir apyrankės ir t.t.

Ieškantiems idėjų namams arba išskirtinių dovanų artimiesiems sudomins rankų darbo medvilninės lemputės, išskirtinio dizaino rašikliai, rankų darbo ąžuoliniai dubenėliai šiuolaikiškam namų interjerui, natūralios sojų vaško žvakės, namų kvapai ar žaismingi mediniai kalėdiniai atvirukai, skirtukai, kalendoriai, paveiksliukai, kalendoriukai.

Ne gana to, mugėje lauks ir mamų ir tėčių simpatijas ir pasitikėjimą užsitarnavusi aukštos kokybės aromaterapinė produkcija kūdikiams ir vaikams.

Tuo tarpu, valgomų dovanų gerbėjus pavilios rabarbarų, svarainių linijos, unikalūs šokoladai, migdolų asorti, citrinos su imbieru ir medumi, arbata, liofilizuotas sūris, japoniška arbata, senovinis lietuviškas saldumynas – brandintas obuolių sūris, medaus desertai, rankų darbo saldainiai be jokių pridėtinių kvapiklių ar dažiklių, net 4 skonių natūrali karamelė.

Tad kokia bebūtų Jūsų dovanos idėja – ją neabejotinai atrasite gruodžio 19-22 dienomis PLC „Mega“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA