Šeima prašo pagalbos: jaunuolis Kaune dingo kaip į vandenį (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Šeima prašo pagalbos: jaunuolis Kaune dingo kaip į vandenį (atnaujinta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienio vakarą socialiniame tinkle sklinda artimųjų pagalbos prašymas. Šeimos nariai nuo šeštadienio nebegali susisiekti su M. D. – paskutinįkart vaikinas matytas prie Kauno „Akropolio“.

„Dingo šeimos narys M. D. 20-metis jaunuolis! Paskutinį kartą su šeimos nariu matėsi šeštadienį, gruodžio 14 dieną, Kaune prie „Akropolio“, – paviešinta „Facebook“ grupėje „S.O.S Dingę žmonės“.

Pranešime detalizuojama, kad jaunas vyras yra apie 182 cm ūgio, šviesaus gymio, blondinas, drūto sudėjimo. „Šeimos nariai užblokuoti socialiniuose tinkluose, grupiokai klaidingai informuoti apie būsimą jo buvimo vietą jei artimieji ieškotų“, – aiškino vyras.

Pasak jo, kreiptasi į pačius artimiausius vaikino draugus – visi sutinka, kad jaunuolis dingo kaip į vandenį. Paskutiniais duomenimis, vyrukas neturi kur eiti be šeimos narių – dėl to šie yra sunerimę ir labai jaudinasi. Per dvi valandas įrašu pasidalijo beveik 700 žmonių.

Apie dingimą „Kas vyksta Kaune“ pranešęs asmuo negalėjo pasakyti, ar informacija perduota policijai. Tolimu giminaičiu prisistatęs vyras teigė negirdėjęs, kad jaunuolis būtų linkęs pradingti, tačiau su juo tvirtino labai seniai nebendravęs.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, peržvelgęs pranešimus apie dingusius žmones, negalėjo patvirtinti, kad paskelbta dingusiojo paieška. Tačiau, anot pašnekovo, pareiškimas pagal deklaruotą gyvenamąją vietą gali būti registruotas kitoje apskrityje.

Atnaujinta vasario 10 d., 15.43 val.

Su „Kas vyksta Kaune“ susisiekęs pats dingusysis patvirtino, kad jis jau atsirado. Jaunas vyras plačiau nekomentavo incidento aplinkybių.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA