Didelė avarija greitkelyje: eismas sustojo (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Didelė avarija greitkelyje: eismas sustojo (atnaujinta)

Skaitytojo nuotr.

Penktadienį vairuotojus ir toliau persekioja nelaimės. Kauniečiai praneša apie trijų automobilių susidūrimą kelyje Vilnius-Kaunas. Transporto priemonės smarkiai apdaužytas, o eismas magistrale visiškai užblokuotas.

Kaip pasakojo pro šią vietą važiavę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, avarija A1 keliu važiuojant nuo Vilniaus įvyko netoli buvusio „Bajorkiemio“, maždaug ties Karčiupiu.

Nuotraukose matyti, kad čia sumaitoti visureigiai „Mitsubishi“ ir „Toyota“, kliuvo ir krovininiam automobiliui „Fiat“ bei kelio atitvarams. Tiesa, avarijos dalyvių gali būti ir daugiau.

Sudaužytos transporto priemonės užtvėrė abi eismo juostas. Vairuotojai praneša, kad greitkelyje formuojasi didelė spūstis, apie 15.30 val. policijos čia dar nebuvo. Liudininkų duomenimis, žmonės smarkaus susidūrimo metu nenukentėjo.

Papildyta 15.54 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad judant nuo Vilniaus magistralėje susidūrė keturi automobiliai – pareigūnams apie avariją pranešta 15.14 val.

Žmonės nelaimės metu nenukentėjo, pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Kauno apskrities VPK netrukus patikslino, kad eismo įvykyje dalyvavo „Toyota“, „Mitsubishi“, „Fiat“ ir „Škoda“ automobiliai.

Iš Vilniaus vykstantys vairuotojai strigę iki Rumšiškių besitęsiančioje spūstyje / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Galimai vyko kelio darbai, buvo pristabdytas eismas ir nepasirinkus saugaus greičio bei atstumo, vienas automobilis kliudė kitus“, – komisariato pranešime nurodoma avarijos priežastis.

Eismas Klaipėdos kryptimi laikinai uždarytas.

Papildyta 16.34 val.

Kauno apskrities VPK informuoja, kad atlaisvinta viena eismo juosta, pareigūnai padeda reguliuoti eismą. „Google Maps“ duomenimis, spūstis šiuo metu tęsiasi iki Rumšiškių.

Papildyta 18.08 val.

Pareigūnai apie 18 val. pranešė, kad jau atlaisvintos abi A1 kelio juostos. Spūstis pamažu skirstosi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA