Policijos tyrėjai patvirtino progimnazijos Šilainiuose versiją: siautėjo vienas vyras | Kas vyksta Kaune

Policijos tyrėjai patvirtino progimnazijos Šilainiuose versiją: siautėjo vienas vyras

R. Tenio nuotr.

Antradienį socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje pradėjusi sparčiai plisti žinutė, kad pirmadienio popietę prie Tado Ivanausko progimnazijos Šilainiuose šlaistęsis nuogas užsienietis buvo ne vienintelis išpuolio dalyvis – nepasitvirtino. Policijos tyrėjai ir toliau vykdo tyrimą dėl vieno asmens nusikalstamo elgesio ir galimo seksualinės prievartos išpuolio.

[galerija kiek=”8″]

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, sulaikytas JAV pilietis areštinėje praleis 48 valandas, dėl tolimesnės kardomosios priemonės spręs prokurorai.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, Vėtrungės gatvėje pirmadienio popietę sulaikytas 1990 metais gimęs užsienio pilietis buvo blaivus,  tačiau paimtas jo kraujo tyrimas narkotinių medžiagų vartojimui nustatyti.

[susije_video kurie=””]

Šį incidentą užfiksavo ir apie jį pirmadienį pranešė portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Įvykį portalui Kaune dirbantiems žiniasklaidos atstovams antradienį pakomentavo Tado Ivanausko progimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Indrė Kondrotienė, kuri užtikrino, kad po įvykio imtasi visų būtinų saugumo priemonių, su moksleiviais dirba mokyklos psichologai, teikiama kita reikalinga pagalba.

Kauno apygardos prokuratūros atstovė Izabelė Bočkienė BNS teigė, jog kadangi ikiteisminis tyrimas liečia mažamečius vaikus, apie jį prokurorai informacijos teikti nesutinka.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA