Tikros kalėdinės dovanos savaitgalį – „Didžiojoje kalėdinėje Kauno mugėje“ | Kas vyksta Kaune

Tikros kalėdinės dovanos savaitgalį – „Didžiojoje kalėdinėje Kauno mugėje“

Organizatorių nuotr.

Nusibodo kalėdinės dvasios neturinčios dovanos, o gal norite tinkamai pasipuošti šventėms? Atrasti tikras kalėdiškas dovanas gruodžio 14-15 dienomis visus kvies „Didžioji kalėdinė Kauno mugė“.

Net dvi dienas „Žalgirio“ arena alsuos šventinė nuotaika ir nuo 10 iki 15 valandos lauks lankytojų su keliais šimtais prekybininkų.

Nemokama mugė vyks dvi dienas

Pačiame gruodžio viduryje organizuojama „Didžioji kalėdinė Kauno mugė“ į vieną vietą suburs per 180 gamintojų ir prekės ženklų. Tam, kad lankytojai spėtų tinkamai apsipirkti ir pasisemti kalėdinės dvasios „Didžioji kalėdinė Kauno mugė“ vyks net dvi dienas.

Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį renginys startuos nuo 10 valandos ryto ir vyks iki 15 valandos dienos, o įėjimas lankytojams nieko nekainuos.

Kokių gaminių bus galima rasti?

Šilti megztiniai, rankų darbo atvirukai, šokoladai, eteriniai aliejai, namų kvapai, sojų vaško žvakės, medinės užrašinės, stilingi rašikliai ar vainikai – tarp didelės gausos pasirinkimo kiekvienas lankytojas įgyvendins savo norus.

0 ir 1-ąjame aukštuose išsidėstys ne tik itin kalėdiškos dovanos, bet dešimtys drabužių ir aksesuarų gamintojų, tarp kurių stilingos suknelės, megztiniai,minimalistiniai bei modernūs aksesuarai kvies puoštis šventėms.

Gruodžio 14-15 dienomis „Didžiojoje kalėdinėje Kauno mugėje“ lauks tikras šventinis apsipirkimas visai šeimai, o jei atvyksite su mažaisiais, jais puikiai pasirūpins čia pat „Žalgirio“ arenoje veikiantis „Vaikystės miestas“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA