Geriausio metų verslo viešbučio apdovanojimas atiteko Kauno viešbučiui | Kas vyksta Kaune

Geriausio metų verslo viešbučio apdovanojimas atiteko Kauno viešbučiui

Kaip ir kasmet, prieš šventes viešbutis „Park Inn by Radisson Kaunas“ į svečius padėkos pietums sukviečia savo partnerius ir kolegas. Tai proga ne tik susitikti, padėkoti už draugystę, bet drauge papietauti bei pasidžiaugti kasmet vis gerėjančiais verslo rezultatais.

Įkvėpė skandinaviška virtuvė

Šiemet susirinkę svečiai mėgavosi Skandinavijos įkvėptais užkandžiais bei karštaisiais patiekalais, kuriuos kūrė ir į stalą tiekė restorano „Diverso“ virtuvės šefė Rita Tamašauskienė su savo komanda.

Viešbutis „Park Inn by Radisson Kaunas“ / L. Kazakevičiaus nuotr.

Pietų bufete svečiai ragavo fazano putėsių su triufeliais, ančių pašteto su karamelizuotomis čili kriaušėmis ir svogūnais, elnienos išpjovos tartaro su kreminiu ožkos sūriu ir mikro žolelėmis bei lėtai kepto ėrienos kumpio, marinuoto kadagio uogomis ir miško žolelėmis.

Tarp patiekalų iš žuvies pasirinkimo variantų – šeivamedžių sirupu marinuota lašiša su ikrais, Matje silkė su agrastų kremu, marinuotomis spanguolėmis ir miško grybais, baltajame vyne troškintos jūros gėrybės.

Ne mažiau įspūdingi desertai buvo pateikti Jolitos Vaitkutės kurtoje instaliacijoje, pavadinimu „feel good“ (vertimas iš anglų k. – „jauskis gerai”), kuris drauge dar kartą priminė svečiams ir Kaune įsikūrusio viešbučio šūkį. Instaliacijoje puikiai derėjo restorano konditerės ruošti desertai – šokoladiniai keksiukai, kanelės, migdoliniai morengai, tartatelės, putėsiai.

Svarbiausia – laimė

„Mes esame čia, kad padarytumėme savo svečius laimingus, nesvarbu, kokiu tikslu ateinate pas mus – ar užsakote nakvynę, ar dalyvaujate renginyje, konferencijoje, pietaujate ar tiesiog užsukote išgerti puodelį kavos bei susitikti su draugais“, – sako viešbučio vadovė Jūratė Rudienė.

Viešbutis „Park Inn by Radisson Kaunas“ / L. Kazakevičiaus nuotr.

Viešbučio vadovė atskleidė, kad siekiant dar labiau padidinti viešbučio patrauklumą, po Naujųjų metų bus pradėti viešbučio atnaujinimo darbai, kurių metu bus renovuojami viešbučio kambariai. Tačiau tai netrukdys viešbučiui ir toliau dirbti savo įprastu ritmu, nes darbai pasibaigs jau kovo viduryje ir tęsis tik kitų metų lapkritį, t.y. vyks ne sezono metu.

„Į viešbutį atnešime dar daugiau Skandinavijos spalvų, interjero detalių, pojūčių, kurie padės mums toliau puoselėti jaukumą, grožį ir laimę“, – sakė viešbučio vadovė.

Šie metai Kaune įsikūrusiam viešbučiui „Park Inn by Radisson Kaunas“ buvo sėkmingi ne tik svečių iš Skandinavijos bei Vokietijos gausa, bet ir pažymėti tarptautiniais apdovanojimais. Kelionių industrijos Oskaruose, 2019 metų „World Travel Awards“ apdovanojimuose, tarptautinė vertinimo komisija viešbučiui suteikė „Geriausio Lietuvos verslo viešbučio“ vardą.

Viešbutis „Park Inn by Radisson Kaunas“ / L. Kazakevičiaus nuotr.

Užsukite į „Diverso“

Skandinaviškų pietų atvykusiems svečiams pietų nuotaiką viešbučio restorane „Diverso“ kūrė smuikininkės Jurgitos Gelūnaitės-Tervydienės atliekamos melodijos, renginio dekoru rūpinosi „Floristų ant Ribos“ komanda, o renginį įamžino fotografas Lukas Kazakevičius.

Restoranas „Diverso“ – kauniečių itin pamėgta vieta verslo pietums. Pietaujančiųjų laukia jauki atmosfera bei gausus europietiškų patiekalų pasirinkimas. „Diverso“ – viena iš nedaugelio vietų, siūlančių pietauti bufeto
principu (užkandžiai, sriubos, salotos, karštieji patiekalai ir desertai).

Informacija apie „Park Inn by Radisson Kaunas“ rasite viešbučio puslapyje ir socialiniuose tinkluose Instagram bei Facebook.

[galerija kiek=”28″]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA