Kaune vėl suskambo išmanusis Kalėdų radijas | Kas vyksta Kaune

Kaune vėl suskambo išmanusis Kalėdų radijas

M. Zinkevičiaus nuotr.

Iš karto po kosminės Kalėdų eglės įžiebimo Kaune, Rotušės aikštėje suskambo Kalėdų radijas, kuris kalėdines melodijas gros viso šventinio laikotarpio metu. Norimas išgirsti dainas renkasi patys kauniečiai – savo mėgstamą dainą į Kalėdų radijo repertuarą galima įtraukti portale „Kas vyksta Kaune“.

[susije_video kurie=””]

Jau antrus metus šalia pagrindinės miesto eglės grojančio Kalėdų radijo idėją, kilusią Kauno kultūros centrui ir Kauno savivaldybei, realizuoti padėjo miesto naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“, kuris pasiūlė sprendimus šio sumanymo įgyvendinimui. Prie idėjos realizavimo šiais metais prisidėjo ir generalinis šventinių renginių rėmėjas „Kauno Akropolis“.

Viso Kauno Kalėdų radijo grojaraštyje yra apie 1000 puikiai žinomų lietuviškų ir užsienietiškų dainų, kurias iš dalies atrinko patys kauniečiai. Užsakyti kūrinį iš kelių šimtų sąrašo visai paprasta – tereikia iš sąrašo adresu kaledos.kasvyksta.lt pasirinkti dainą, paspausti varnelę ir patvirtinti užsakymą dar kartą paspaudus varnelę.

Kuo daugiau tos pačios dainos užsakymų panašiu metu sulaukiama, tuo greičiau ji nuskamba Kauno Kalėdų radijo eteryje.

Kauno Kalėdų radijas kauniečiams transliuos iki sausio 6 dienos (Trijų Karalių). Radijo stotis šventiniame miestelyje išjungiama naktį ir renginių aikštėje metu. Radijo stotis visą parą transliuojama internetu, jos galima klausyti portale „Kas vyksta Kaune“.

Pagrindiniai Kauno Kalėdų radijo stoties partneriai – Kauno miesto savivaldybė ir šventiniu laikotarpiu Rotušės aikštėje įvairias veiklas ir renginius organizuojantis Kauno kultūros centras, taip pat reikalingą prieglobstį interaktyvios radijo stoties įrenginiams Kauno miesto rotušėje suteikęs Kauno miesto muziejus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA