A. Gelažninko techniką Dakare prižiūrės Lenkijos komanda | Kas vyksta Kaune

A. Gelažninko techniką Dakare prižiūrės Lenkijos komanda

D. Beržinio nuotr.

Kaunietis Arūnas Gelažninkas, „Zigmas Dakar Team“ komandos atstovas ir vienintelis Lietuvos motociklininkas Dakaro ralyje, savo technikos priežiūrą patikėjo lenkų komandai „Dust“, pranešė #ZigmasDakarTeam atstovai.

[galerija kiek=”4″]

Tai – nebe pirmas kartas, kai lenkai prižiūri lietuvio techniką. A. Gelažninkas pasakojo, kad ir pirmojo jo Dakaro metu Lenkijos „Dust“ rūpinosi jo motociklu.

„Nusiskundimų šiai komandai neturėjau, profesionalūs mechanikai dalyvauja ir kituose pasaulio raliuose, todėl visiškai jais pasitikiu. Dėl šios priežasties nusprendėme pratęsti bendradarbiavimą“, – kalbėjo A. Gelažninkas.

Sportininkas į Varšuvą, iš kur Dakaro technika keliaus į Saudo Arabiją, išgabeno ne tik naująjį, bet ir senąjį motociklą.

„Šiais metais keitėsi kai kurie navigaciniai prietaisai, tad privalėjome įsigyti naujų. Tad laikinai senasis motociklas liko be turėtos navigacinės technikos“, – pasakojo motociklininkas.

Iš Lenkijos technika į Prancūziją, kur lauks keltas į Saudo Arabiją, pajudės pirmadienį, gruodžio 2 dieną, o sportininkas tęs treniruotes.

Tiesa, lenktynininkas užuominomis kalba, kad jo laukia išbandymai ne tik Lietuvoje. Anot A. Gelažninko, nė vienas Lietuvos lenktynininkas Dakarui ten, kur ruošis jis, dar nesiruošė, ir prasitarė, kad jau gruodžio 9 dieną leisis į treniruotes vienoje Azijos šalyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA