Pilietiškas kaunietis pamokė blogų kėslų turėjusį vairuotoją | Kas vyksta Kaune

Pilietiškas kaunietis pamokė blogų kėslų turėjusį vairuotoją

STOP kadras iš video medžiagos.

Antradienį su „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė pilietiškas kaunietis. Jis pasakojo užklupęs bestoviniuojantį vyrą, kuris ketino šiukles palikti tiesiog gamtoje.

„Vakariniu aplinkkeliu važiavau iš namų (gyvenu visai šalia), pamačiau įtartinai stovintį vyriškį, šalia kurio ant žemės gulėjo šiukšlių maišai, sustojau ir apsimečiau, kad telefonu rašau žinutę. Pora minučių jis ėjo ratais aplink automobilio galą, tai pavalgo kažką, tai lempą pajudina. Viskas pasidarė aišku“, – pasakojo kaunietis.

„Privažiavau šalia, išlipęs paklausiau, ką veikia, atsakė, kad kažko laukia. Paklausiau, ar atvažiavo išmest šiukšlių, atsakė ne. Pasakiau, kad nufotografuosiu auto numerius ir jei neužilgo grįžus bus čia palikta šiukšlių, kreipsiuosi dėl šiukšlinimo“, – situaciją nupiešė vyras.

Kaunietis pasakojo, kad priėjus arčiau ir apžiūrėjus maišus pastebėjo, kad jie prikimšti įvairiausių šiukšlių. Vyras nusprendė visko taip nepalikti ir liepė susirinkti savo šiukšlių maišus.

Šiukšlintojas be žodžių viską susirinko. Kaunietis dar įspėjo, kad jei pamatys čia šiukšles, video bus nusiųstas perduotas policijai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA