Mirė Kauno ligoninės lovoje rūkęs ir apdegęs vyras | Kas vyksta Kaune

Mirė Kauno ligoninės lovoje rūkęs ir apdegęs vyras

BNS 2019/11/26 17:42
Veda.lt nuotr.

Kauno Romainių tuberkuliozės ligoninėje dėl patirtų nudegimų mirė pacientas – ligonis neišgyveno po to, kai jam rūkant lovoje užsidegė patalynė ir drabužiai.

Tai antradienį BNS atsiųstame komentare patvirtino ligoninės vadovas Skaidrius Miliauskas. Pirmasis apie šį incidentą pranešė portalas lrytas.lt.

„Romainių tuberkuliozės ligoninėje penktadienį įvyko incidentas, kai nakties metu pacientas rūkė lovoje ir užsidegė drabužius bei patalynę. Ligoninės personalas sureagavo akimirksniu ir užgesino ugnį, o pacientą skubiai išvežė į Kauno klinikų Intensyvios terapijos skyrių. Deja, dėl ypatingai sunkios būklės ir nemažo kūno nudegimo, pacientas neišgyveno“, – rašoma atsiųstame pranešime.

Pacientas apie metus buvo gydomas Romainių tuberkuliozės ligoninėje dėl vaistams atsparios tuberkuliozės ir sunkios lėtinės obstrukcinės plaučių ligos formos.

52 metų amžiaus pacientas ne pirmą kartą nesilaikė ligoninės vidaus tvarkos taisyklių ir neatsisakė žalingų įpročių.

„Dėl šio paciento neapdairaus elgesio kilo grėsmė ir kitiems pacientams, todėl ligoninė sudarė komisiją ir atlieka vidaus tyrimą, kuris padės tokioms nelaimėms ateityje nepasikartoti“, – tvirtinama pranešime.

S. Miliauskas sakė, kad apie įvykį buvo pranešta policijai.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė daugiau informacijos apie įvykį žada pateikti trečiadienį.

Romainių tuberkuliozės ligoninė priklauso Kauno klinikoms.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA