Ligoninėje atsidūręs V. Adamkus: tikrai nėra jokios tragedijos (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Ligoninėje atsidūręs V. Adamkus: tikrai nėra jokios tragedijos (atnaujinta)

BNS, DELFI 2019/11/25 17:12
DELFI nuotr.

Kadenciją baigęs šalies prezidentas Valdas Adamkus nuo penktadienio guli ligoninėje, pirmadienį paskelbė naujienų portalas lrytas.lt.

V. Adamkus prastai pasijuto peršalęs penktadienį Vilniuje vykusiose 1863–1864 metų sukilimo vadų ir dalyvių valstybinėse laidotuvėse.

Prieš savaitę iš Santaros klinikų V. Adamkus parsivežė savo sutuoktinę Almą Adamkienę. Paskutinį rugsėjo sekmadienį buvusią pirmąją ponią ištiko insultas, ji buvo gydoma intensyvios priežiūros skyriuje.

Kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus peršalo, tačiau jis gydomas ne ligoninėje, o namuose, patikslino jo referentė Božena Bagonaitienė.

Naujienų portalas lrytas.lt pirmadienį informavo, kad V. Adamkus nuo penktadienio guli ligoninėje.

Tuo metu B. Bagonaitienė lrt.lt pranešė, kad kadenciją baigęs prezidentas šiuo metu yra namuose. Pasak jos, jis yra peršalęs, tačiau ligoninėje nesilankė, gydosi namuose.

„Neserga ir neguli ligoninėje. Netiesa. Prezidentas yra namuose, taip, jis šiek tiek peršalęs, šiek tiek užkimęs, temperatūra nesiskundė, bet jis tikrai nėra nei ligoninėje, nieko blogo jam nėra atsitikę. Jeigu jį kas nors ir matė Santariškėse, tai prezidentas kiekvieną pirmadienį ir penktadienį pusę pirmos ten būna. Jis ten lanko baseiną ir tiek“, – sakė B. Bagonaitienė.

„Peršalau sėdėdamas laidotuvėse, šalta buvo ir viskas“, – DELFI teigė V. Adamkus.

V. Adamkus teigė, kad į gydymo įstaigą nuvyko pats po valstybinių 1863-1864 m. sukilimo vadų laidotuvių. Jis teigė, kad tiesiog pasijuto blogai.

„Paprasta sloga ir šaltas oras, – tvirtino prezidentas. – Prie mano metelių, sako, pone, nevaidinkite jaunuolio, saugokitės.“

V. Adamkus pabrėžė, kad „tai jokia liga“. „Tikrai nėra jokios tragedijos“, – DELFI kalbėjo prezidentas V. Adamkus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA