Kauniečiai įvairiose miesto vietose liko be vandens | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai įvairiose miesto vietose liko be vandens

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai redakciją užvertė klausimais dėl sutrikusio vandens tiekimo. Gyventojai sako neturintys vandens Dainavos, Kalniečių, Šančių, Žaliakalnio mikrorajonuose.

Kodėl pas daug ką, bent jau Dainavos, Kalniečių, Žaliakalnio rajonuose, nėra vandentiekio vandens? Nei šalto, nei karšto. Prisiskambinti „Kauno vandenims“ neįmanoma“, – apie 15.30 val. dėstė kauniečiai.

Žmonės teigė, kad dėl mažo slėgio vanduo vos teka, o kai kuriuose namų ūkiuose visai nebėga. Sutrikimai palietė Partizanų, daugelyje kitų gatvių gyvenančius vartotojus.

Susisiekus su bendrovės atstove ryšiams su žiniasklaida Vilma Garlinskiene, ši nurodė, kad apie incidentą ką tik pranešta „Kauno vandenų“ „Facebook“ puslapyje.

Įmonė informuoja, kad dėl elektros tinklų gedimo sutriko vandentiekio siurblinių darbas – dėl to kai kuriuose Kauno miesto mikrorajonuose laikinai nutrūkęs vandens tiekimas.

„Kauno vandenys“ deda visas pastangas ir vandens tiekimas bus atnaujintas valandos bėgyje. Atsiprašome už laikinus nepatogumus ir dėkojame už supratingumą“, – skelbia bendrovė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA