Kauniečiams atiteko geriausio deserto titulas | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams atiteko geriausio deserto titulas

Organizatorių nuotr.

Lapkričio 18 d. Vilniuje vykusio 10-ojo atvirojo desertų ir vyno derinių čempionato pirmąsias vietas užėmė Lietuvos, Estijos ir Latvijos komandos. Lietuvos komanda auksinės šakutės prizą parvežė į Kauną.

[galerija kiek=”8″]

Vilniuje vykusiame „Wine+Dessert“ čempionate po atkaklios kovos nugalėjo Evaldo Juškos ir Andriaus Pagojaus komanda, suvienijusi Kaune veikiančio restorano „Arrivée“ konditerines galias su „Vyno klubo“ vynu, rašoma pranešime spaudai.

Pagrindiniu prizu – Auksinėmis šakutėmis – apdovanota komanda desertą „Vacherin“, trapaus morengo krepšelį su svarainių ir obuolių džemu, kvapniojo mandarino „yuzu” kremu, pasiflorų šerbetu bei pasiflorų ganašu derino su vynu ir papildomai buvo apdovanota „Melt Water“ įsteigtu specialiuoju prizu už lengviausią derinį.

Desertas „Vacherin“ 1 vieta / Organizatorių nuotr.

Talino restoranas „Juur“ užėmė 2-ąją vietą, o Rygos restorano „Vincents“ konditerės ir someljė pora įvertinta 3-ąja vieta.

4-oji bendroje įskaitoje liko Tomos Pisarskaitės, Dovydo Dokšo ir Lino Kuklieriaus komanda iš restorano „Amandus“.

Restorano „Dine“ komandai, kurią sudarė Arminas Darasevičius, Barbora Čepolionienė ir Donatas Šatkauskas atiteko penktoji vieta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA