Laisvės alėjoje duris atvėrė rekonstruota „Iki“ parduotuvė: pirkėjų laukia specialūs pasiūlymai | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjoje duris atvėrė rekonstruota „Iki“ parduotuvė: pirkėjų laukia specialūs pasiūlymai

R. Tenio nuotr.

Ketvirtąjį lapkričio penktadienį, po kiek daugiau nei mėnesį trukusios rekonstrukcijos, Laisvės alėjoje duris atvėrė atsinaujinusi „IKI Express“ parduotuvė. Kauniečių ir miesto svečių pamėgtoje vietoje, greta Kauno miesto savivaldybės jau beveik dešimtmetį veikianti parduotuvė, lankytojų laukia su atnaujintu prekių asortimentu, modernizuotu išplanavimu bei specialiais kainos pasiūlymais.

„Šiandien po 5 savaites trukusios rekonstrukcijos Kaune, Laisvės alėjoje, duris atvėrė atsinaujinusi „IKI Express“ parduotuvė. Beveik devynis metus šioje vietoje veikianti parduotuvė yra ypač mėgstama kauniečių ir miesto svečių, kurie į ją užsuka kasdien įsigyti šviežių kepinių, vaisių, daržovių ar kitų būtiniausių maisto produktų“, – sako prekybos tinklo IKI komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Prekybos tinklo IKI atstovė pasakoja, jog parduotuvės patalpų atnaujinimas – ne vienintelis rekonstrukcijos tikslas. Atsižvelgiant į šios miesto dalies pirkėjų poreikius, buvo siekiama atnaujinti ir asortimentą bei jam gaminti skirtą įrangą.

„Atnaujinant parduotuvę, perplanuota prekybos salė ir pakeistas tam tikrų skyrių išdėstymas, kad ji būtų dar erdvesnė ir patogesnė pirkėjams. Taip pat dar daugiau dėmesio skyrėme šviežio maisto asortimentui. Nuo šiol pirkėjai galės rasti platesnį šviežių vaisių ir daržovių pasirinkimą. Galiausiai atnaujinta bandelių ir duonos kepimo įranga, kad pirkėjai kasdien galėtų įsigyti ką tik iš krosnies ištrauktų, vietoje kepamų šviežių kepinių“, – sako prekybos tinklo IKI komunikacijos vadovė.

I. Baltrušaitienė išduoda, jog atnaujintoje „IKI Express“ parduotuvėje pirkėjams bus taikoma ir išskirtinė kainodara – specialūs pasiūlymai su nuolaidomis, kurių kauniečiai bei miesto svečiai neras net ir kitose tinklo parduotuvėse.

„Parduotuvės atidarymo proga prekybos tinklas kauniečiams paruošė ir specialių pasiūlymų. Kiekvieną savaitę visą mėnesį skirtingoms prekių kategorijoms, tokioms kaip „Pagaminta IKI“ produkcijai, riešutams ir džiovintiems vaisiams, kavai ir kitiems produktams, bus taikomos nuolaidos. Laukiame savo pirkėjų atsinaujinusioje „IKI Express“ parduotuvėje Laisvės al. ir tikimės, kad jų apsilankymas bus malonus, o apsipirkimo patirtis – pati geriausia“, – sako I. Baltrušaitienė.

Planuojama, jog artimiausiomis savaitėmis duris po rekonstrukcijos turėtų atverti ir antroji Laisvės alėjoje įsikūrusi prekybos tinklo IKI parduotuvė. Netoli Laisvės alėjos fontano ne vienerius metus veikianti parduotuvė, remonto darbams buvo uždaryta spalio pradžioje. Tiesa, anot prekybos tinklo komunikacijos vadovės, pokyčių gali laukti ne tik centre, bet ir kitose miesto dalyse įsikūrusių IKI parduotuvių klientai.

„Šiuo metu aktyviai stipriname savo pozicijas rinkoje ir siekiame gerinti pirkėjų patirtį, modernizuoti savo parduotuves. Per du metus iš viso numatyta atidaryti 20 naujų ir rekonstruoti 50 parduotuvių – nuo praėjusių metų tą sėkmingai darome ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje“, – teigia prekybos tinklo IKI komunikacijos vadovė.
Iš viso, nuo 1992 metų veiklą Lietuvoje vykdančiam prekybos tinklui IKI Kaune priklauso 22 parduotuvės, išsidėsčiusios skirtingose miesto dalyse. Naujai rekonstruotą „IKI Express“ parduotuvę kauniečiai gali rasti adresu Laisvės al. 90, greta Kauno miesto savivaldybės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA