Chemijos gatvėje peiliais apsiginklavęs vyras vaikėsi žmones | Kas vyksta Kaune

Chemijos gatvėje peiliais apsiginklavęs vyras vaikėsi žmones

Asociatyvi / Peiliais ginkluotas vyras „Liuks kebabuose“

Ketvirtadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie pavojingą situaciją Chemijos gatvėje. Skaitytojai pasakoja, kad peilius pasičiupęs vyras vaikė žmones – galiausiai policija smarkuolį išvežė į areštinę.

Anot portalui parašiusio kauniečio, praeivius vyras su peiliais vaikėsi šįryt. Kiek po 7 val. atvykęs į darbą Chemijos gatvėje, incidento liudininkas susitiko kolegą, paklaususį, ar važiuodamas anas kartais nematė peiliais apsiginklavusio vyro.

„Tuomet aš jo nemačiau. Ėjome atsirakinti durų, kai iš kitos firmos parskuodė darbuotojai, sakydami „bėkit, vejasi su peiliais“. Atsisukau – žiūriu, atsiveja. Na ir pasileidome į kojas nuo jo“, – įtemptą rytą prisiminė skaitytojas.

Jo teigimu, policiją jau buvo iškvietę kitos bendrovės darbuotojai. Į įvykio vietą suvažiavo keli ekipažai – užblokavę vyrukui kelią, pareigūnai jį sulaikė ir išvežė.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Justina Kazragytė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad ketvirtadienį, 7.09 val., gautas pranešimas apie Chemijos gatvėje vaikštinėjantį juodai apsirengusį vyrą. Pirminiais duomenimis, asmuo buvo apsiginklavęs peiliu, o bevaikščiodamas vis krito ant žemės ir vėl kėlėsi.

Nedelsiant į pranešimą sureagavę pareigūnai 7.30 val. sulaikė vyriškį ir pristatė jį į areštinę. Policijos pareigūnai aiškinasi incidento aplinkybės, apie sužeistus žmones žinių kol kas nėra.

Primename, kad panašus incidentas antradienio naktį užfiksuotas ant Chemijos gatvės kampo esančioje užkandinėje „Liuks kebabai“. Čia įsiveržęs ne itin gerai aplinkoje besiorientuojantis vyras švaistėsi peiliais, prašė nešaudyti ir kvietė pagalbos Vilių.

Ketvirtadienį „Kas vyksta Kaune“ parašęs skaitytojas teigė negalintis pasakyti, ar tai tas pats asmuo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA