Po trejų metų santuokos su žmona skiriasi „Henytės“ sūnus E. Doktor | Kas vyksta Kaune

Po trejų metų santuokos su žmona skiriasi „Henytės“ sūnus E. Doktor

delfi.lt 2019/11/18 11:52
DELFI nuotr.

2016 metų rugpjūčio 12 dieną žiedus sumainę Enrikas Doktor (tuo metu jis vis dar nebuvo pasikeitęs pavardės ir turėjo tėvo Henriko Daktaro pavardę) ir jo žmona, buvusio geriausio „Henytės“ draugo dukra Kamilė nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Kauno teismą pasiekė skyrybų prašymas, kuriame teigiama, kad pora nori skirtis bendru sutarimu.

Pareiškimą, kuriuo abu sutuoktiniai – Enrikas Doktor ir Kamilė Daktarė siekia nutraukti santuoką, jau kuris laikas yra gavęs Kauno apylinkės teismas.

Posėdis, kuriame bus nagrinėjama ši skyrybų byla, numatytas ateinantį trečiadienį. Bylos duomenimis, abiem sutuoktiniams atstovauja ta pati advokatė, o pats procesas vyksta abiejų sutuoktinių bendru sutarimu.

Tai reiškia, jog ginčo tarp jų nekyla, o teismo sprendimas būsiantis tik formalus veiksmas nutraukiant santuoką.

Tai antroji pavardę pasikeitusio ir E. Doktoru tapusią H. Daktaro sūnaus santuoka. Prieš tai jis buvo vedęs ilgametę draugę Indrę Kristinavičiūtę. Pora skirtingai kelis pasuko dar 2002 metais.

Antrąja E. Doktoro žmona tapusi Kamilė – buvusio „Daktarų“ gaujos nario Vidmanto Siaurusevičius pravarde „Siauras“ dukra.

Jis vadintas vienu ištikimiausių „Henytės“ draugų, buvo priskiriamas senajai Kauno gangsterių gvardijai. V. Siaurusevičius mirė 2000 metų rudenį Nidoje, kaip manoma, perdozavus kvaišalų.

Vestuvių ceremoniją prieš trejus metus Kauno rotušėje stebėjo negausus būrys artimiausių poros bičiulių bei šeimos narių. Tarp jų ir Enriko mama Ramutė ir močiutė Jadvyga. Pastaroji, laukdama ceremonijos, pyktelėjo ant per arti priėjusių fotografų, tačiau E. Daktaras puolė ją raminti: „Nesipykim, viskas gerai, gi šventė!“

Po ceremonijos pasidomėjus, kaip jaučiasi ką tik susituokusi pora ir ar tuokiantis drebėjo rankos, E. Daktaras tik nusišypsojo ir tarė: „Labai. Dreba iki šiol“.

Nuo žiniasklaidos sutuoktinius saugojo baltais marškiniais ir juodomis kelnėmis vilkintis vyras, kuris vis gestais parodydavo, kad žiniasklaida – per arti.

Jaunikio močiutė Jadvyga po ceremonijos griežtai atsisakė bendrauti su žiniasklaida ir numojusi ranka nuėjo tolyn. Šnekesnė buvo jaunosios mama Asta Zemenauskienė.

„Manau, turėtų vienas kitą suprasti ir bus laimingi, – šypsojosi moteris tikindama, kad tikrai negąsdina dukros išrinktojo pavardė. – Kažkada ir aš pati buvau tam pasaulyje ir tie žmonės tikrai nėra tokie, kokius juos piešia. Yra labai daug netiesos.“ Pasidomėjus, ar vis dėlto buvo abejonių dėl dukros mylimojo, ji neslėpė: „Be abejo, kaip ir kiekvienai mamai.“

„Manau, kad jie savo kely atras džiaugsmą ir laimę, kadangi yra labai panašūs“, – pasakojo jaunosios mama.

Jaunavedžiai su svečiais po ceremonijos pasivaišino šampanu ir išvažiavo švęsti naujai sukurtos šeimos šventės. Beje, Enrikas į vestuvių puotą su jaunąja atvyko juodu „Mercedes“ automobiliu. Juo ir išvyko tik dviese. Jaunikis automobilį, papuoštą baltais plastikiniais kaspinais, vairavo pats.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA